Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 4 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 3, 5, 8 of 10 kg fruit
  • Fruit voor één week
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en is dus volledig gratis! Je kan de proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een prijs van €26,25 voor de mand van 3 kg, € 28,75 voor 5 kg, € 35,25 voor 8 kg en € 40,45 voor 10 kg.​

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Boervriendelijk

Wij engageren ons voor een betere wereld!

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

802

“Bij ons zorgt het fruit op het werk telkens weer voor een sociaal pauzemoment.”

Ann De Schrijver — Arteco

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks!

Athlon

1225

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMcollective

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Nieuws

Fruit Talks: Athlon

Bij Athlon werkt het Fitality team aan het creëren van vitale medewerkers. Hiervoor focust hun vitaliteitsbeleid zowel op het fysieke en mentale welzijn van hun medewerkers. Wouter Jansen, HR Manager en Rina Taymans, Office Manager vertellen hoe hun acties zorgen voor vitale en gelukkige medewerkers, maar ook aan de band tussen de teamleden.

Lees meer

Lokale voortrekkers zorgen mee voor een verhoging van het Europees budget voor schoolfruit.

Het schooljaar is gezond ingezet, want we hebben de bevestiging gehad dat de Europese Commissie op korte termijn (en onder voorbehoud op definitieve goedkeuring van de Vlaamse regering) de budgetten voor het schoolfruit zal verhogen met maar liefst 20%. Dit zorgt ervoor dat meer kleuter- en lagere scholen voor een langere periode fruit, groenten en melk kunnen laten leveren voor alle leerlingen. Europees Parlementslid Hilde Vautmans en zaakvoerder van Fruitsnacks Roel Paesmans pleitten al langer voor deze budgetverhoging.

Lees meer

Fruit Talks: MCB

Ook over de grenzen heen genieten er bedrijven van vers fruit van Fruitsnacks én werken ze aan een gezonde werkplek. Daarom gingen we voor deze Fruit Talk in gesprek met Laurie Strijbosch, HR-adviseur van MCB uit Nederland! De familiewaarden van MCB leggen de basis voor de manier waarop er met de mensen wordt omgegaan. “Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal en daarom is het van ontzettend groot belang om aandacht te hebben voor de medewerkers. Medewerkers zijn geen nummer bij ons.” vertelt Laurie. MCB motiveert en stimuleert hun medewerkers daarom om gezonde keuzes te maken.

Lees meer

Tevreden fruiteters