Mogen we ons even voorstellen image icon

Mogen we ons even voorstellen

In het hart van Haspengouw telen mijn vrouw Heidi en ik, Karel Paesmans, al voor de derde generatie fruit. Toegegeven, het is voor ons soms knokken geweest. Toen we in het verleden de afrekening van de veiling in handen kregen, waren we vaak zwaar ontgoocheld. Hetzelfde verhaal wanneer we ons fruit in de supermarkt zagen liggen. Het was mijn wens dat dat mooie Haspengouwse fruit ook zo bij de consument terechtkwam en dat ik er zelf nog een appeltje voor de dorst aan overhield. Dé oplossing vond ik in Scandinavië...

Verder lezen
Onze missie image icon

Onze missie

Gezonder leven door fruit op het werk aan te bieden, is voor Fruitsnacks meer dan een missie. Het is een levenswijze geworden. Het idee komt van Scandinavië, waar men al langer bezig is met gezondheid op het werk. Fruit is hierin een belangrijke factor. Sinds 2006 is Fruitsnacks als eerste in België begonnen met het leveren van fruit op het werk.

Verder lezen
Ons team image icon

Ons team

Om jouw vitamientjes - en die van meer dan 2700 andere klanten - elke week tot bij jou te krijgen, staat er steeds een enthousiast en professioneel team met raad en daad voor je klaar. We stellen ze hier graag aan je voor!

Verder lezen
Engagementen image icon

Engagementen

Bij Fruitsnacks vinden we het zeer belangrijk om zorg te dragen voor zowel milieu als maatschappij. We zetten ons elke dag opnieuw in om zo ecologisch mogelijk te produceren en om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het ondersteunen van goede doelen vinden we in lijn met deze visie dus ook een vanzelfsprekend engagement. Zo steunen we jaarlijks Kom op tegen Kanker, Make-A-Wish, De Wroeter en Sint Vincentius. Stuk voor stuk schitterende Belgische organisaties die ons nauw aan het hart liggen.

Verder lezen

Tevreden fruiteters