Een gezonde werkplek creëren door onze partners te inspireren met een lokaal en familiaal verhaal.

‘Een gezonde werkplek creëren’ reflecteert voor wie we deze missie schrijven, namelijk voor bedrijven en de mensen die er elke dag werken. Wie een samenwerking aangaat bij Fruitsnacks is meer dan gewoon een klant. Je bent een partner van ons. Het Fruitsnacks-team denkt met je mee om jouw werkplek gezonder te maken. Daarnaast mag ook onze roots, ons DNA, niet ontbreken in deze missie. Een lokaal en familiaal verhaal. Daar is alles mee begonnen: met een fruitteler die zijn passie generatie na generatie heeft doorgegeven.

Hoe we die gezonde werkplek creëren is in de eerste plaats met fruit op het werk. Ondertussen is ons aanbod al uitgebreid met onder andere verse soep, Fruittaps en Logofruit®. Zowel onderzoeken als onze eigen partners geven aan dat gezonde voeding, waaronder fruit op het werk allerlei voordelen met zich meebrengt:

  • Meer focus en motivatie
  • Loyale en productieve medewerkers
  • Minder absenteïsme en minder ziekteverzuim
  • Betere teamgeest en sfeer op het werk
  • Gezondere medewerkers

Het Fruitsnacks-team denkt met je mee over een gezondere werkplek. Zo inspireren we je graag aan de hand van onze krant ‘de Fruzette’, sociale media en Fruit Talks. We delen weetjes over het fruit en vertellen over hetgeen we doen in de boomgaard. We tonen ook hoe het is om te werken bij Fruitsnacks. In de Fruit Talks laten we andere bedrijven aan het woord om te vertellen hoe fruit op het werk past in een breder gezondheids- of welzijnsbeleid.

Naast het belang van gezonde voeding, willen wij fruit van eigen bodem terug in de kijker zetten. Lokaal fruit, het verdient een spotlight. Haspengouw kleurt wit en roze tijdens de bloesemperiode en in september kan je niet naast de appels en peren kijken. Het is een product om trots op te zijn! Onze beste appels en peren komen in jouw fruitmand op het werk terecht. Kwaliteit is samen met maatschappelijk en milieuvriendelijk ondernemen voor ons van groot belang. Daarom nemen we het proces van fruitteelt tot fruitlevering volledig in eigen handen. Zorg dragen voor people én planet doen we vanuit ons hart. Zo bouwen we elk jaar verder aan onze duurzaamheidsstrategie en steunen we lokale goede doelen en vzw’s.

Tevreden fruiteters