Gezonder leven door fruit op het werk aan te bieden, is voor Fruitsnacks meer dan een missie. Het is een levenswijze geworden. Het idee komt van Scandinavië, waar men al langer bezig is met gezondheid op het werk. Fruit is hierin een belangrijke factor. Sinds 2006 is Fruitsnacks als eerste in België begonnen met het leveren van fruit op het werk.

Fruitsnacks wil week na week mensen op kantoor voorzien van een gezonde en verse snack. Omdat wij in Haspengouw geboren en getogen zijn tussen het fruit, is het voor ons belangrijk dat iedereen de meerwaarde van fruit leert kennen. Wij geloven steevast dat fruit op het werk effectief helpt om je energieker en gemotiveerder te voelen en een grotere weerstand op te bouwen. Zo wordt ook de kans op ziekte verkleind.

Kwaliteit is samen met maatschappelijk en milieuvriendelijk ondernemen voor ons van groot belang. Daarom nemen we het proces van fruitteelt tot fruitlevering volledig in eigen handen. Op deze manier kunnen we toezien op de beste kwaliteit. Zorg dragen voor people én planet doen we o.a. door het inzetten van ecologische teelttechnieken, het voorzien van groene energie door zonnepanelen, het gebruiken van verpakkingen uit 100% gerecycleerd materiaal en het bundelen van fruitleveringen om de kilometers te beperken. Ook engageren we ons voor diverse lokale goede doelen en vzw’s zoals Make-A-Wish, Kom op tegen Kanker, Sint-Vintentius en de Wroeter. 

We staan in voor een vlotte en vriendelijke klantenservice in 4 talen. Zo streven we naar een gepersonaliseerde relatie met onze klanten en een uitstekend probleemoplossend vermogen.

Op deze manier maken wij elke dag met veel passie onze missie waar: mensen aanzetten om gezonder te eten door fruit op het werk aan te bieden. Dit op een zo duurzaam mogelijke manier. 

Tevreden fruiteters