Kinetico AquaCare

Voor een milieuvriendelijk drinkwatersysteem met filtering moet je bij Kinetico AquaCare zijn. Op kamertemperatuur, gekoeld of bruisend? Aan jou de keuze.

Dankzij een drinkwatersysteem bespaar je ook heel wat verpakkingen uit. Je kiest dus voor een duurzame oplossing.

Meer over Kinetico

JustBite

Zijn jouw medewerkers fan van gezonde tussendoortjes, maar mag er al eens afwisseling zijn met het fruit? Dan zijn er de snackboxen van JustBite! Van koekjes tot chips, maar wel lekker én gezond. Beter voor jou en de planeet.

Ontdek de snacks van JustBite

 

FarmFun

Ben je op zoek naar een beestig leuke teambuilding voor alle koe-lega’s? Dan ben je bij FarmFun aan het juiste adres, of beter gezegd adressen. Er zijn namelijk 9 boerderijen in Vlaanderen én Nederland die zorgen voor een farmtastische dag voor jouw team.

Bekijk de beestige activiteiten van FarmFun

Ready2Improve

Denk jij dat je in het fitste bedrijf werkt? Of wil je het worden? Ga de 12-weken uitdaging aan van Ready2Improve en wordt als team fitter en gezonder.  Deelnemers van het traject ‘Het Fitste Bedrijf’ worden opgevangen door experts zoals sportpsychologen, masters in lichamelijke opvoeding, voedingsspecialisten en therapeuten. Leuke extra: deelnemende bedrijven genieten van een maand gratis fruit of soep op het werk van Fruitsnacks!

Ga de uitdaging van Ready2Improve aan

 

Bobbejaanland

Ga met het hele team naar ’t plezantste land: Bobbejaanland! Net zoals bij Fruitsnacks, staat familie centraal bij Bobbejaanland. Het is daarom de ideale locatie voor een teambuilding, familiedag of bedrijfsevent.

Ontdek al het B2B-plezier in Bobbejaanland

Tevreden fruiteters