Soep op het werk

Vol van smaak

Onze soepen zijn gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten, gemaakt met biologische, authentieke, gastronomische en gezonde producten, zijn verrijkt met kruiden of specerijen om de smaken subtiel te onthullen. Tot slot worden onze soepen bereid zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen. Ze zijn dus:

  • Bio
  • Lactosevrij
  • Glutenvrij
  • Gemaakt met groentebouillon (vegetarisch)

Een gevarieerd aanbod aan smaken!

Onze groenten veranderen met de seizoenen. Daarom passen we onze recepten aan om het ritme van de natuur te respecteren. Deze afwisseling van kleuren en smaken is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit.

 

Een volledige kalender vind je hier terug image icon

Een volledige kalender vind je hier terug

Fruitsnacks werkt met een vaste soepkalender. Dit wil zeggen dat je elke week een andere soort soep op het werk geleverd krijgt. Zo zorgen we zoveel mogelijk voor afwisseling en ontdek je steeds nieuwe smaken. De planning krijg je op voorhand zodat je weet welke soep je wekelijks mag verwachten. Je hebt hier de keuze uit soepabonnement A of B. Beide bestellen kan natuurlijk ook.

Luchtdicht verpakt om een optimale versheid te bewaren.

Onze soepen zijn luchtdicht verpakt in zakken van 2L, wat goed is voor 8 porties vitamines. Door deze verpakking blijven ze ongeopend tot 2 weken goed (mits ze gekoeld bewaard worden). Eenmaal geopend bewaren onze soepen makkelijk 2 werkdagen.

Soep op het werk bestellen is heel eenvoudig:

  • Soep bestellen kan gemakkelijk online of via e-mail.
  • ’s Maandags wordt de soep bij jou op het werk geleverd.
  • Je bent niet gebonden aan een contract. Je behoudt dus altijd de nodige flexibiliteit.
  • Is er een aanpassing nodig? Dan volstaat een mail en wij doen het nodige. Eenvoudig en snel.
  • Op het einde van de maand krijg jij een overzichtelijke factuur.

Makkelijk op te warmen

Onze soepen warm je makkelijk op via traditionele soepketels of in de microgolfoven.

Heb je geen oplossing, weet dan dat Fruitsnacks je ook kan voorzien van elektrische soepketels en soeplepels. Deze zijn bij ons aan een voordelige prijs aan te kopen en worden dan meegeleverd met je eerste soeplevering. Zo kan jij zonder zorgen soep op het werk voorzien voor al jouw medewerkers.

Afwisseling met fruit? image icon

Afwisseling met fruit?

Onze naam zegt het al. Fruitsnacks staat, naast het leveren van soep op het werk, ook voor het leveren van fruit op het werk. Een afwisseling of aanvulling met fruit op het werk is dus perfect mogelijk. 

Fruitsnacks? Er zijn enkel voordelen

Tevreden fruiteters