Week |
Soep A |
Soep B |
Week 1 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
Verlofperiode Fruitsnacks |
Week 2 |
Wortel, honing en koriander |
Tomaat en basilicum |
Week 3 |
Knolselderij en pastinaak |
Wortel en gember |
Week 4 |
Pompoen |
Aardpeer, peer en spinazie |
Week 5 |
Koraallinzen, tomaat en kokosmelk |
Butternut op Thaise wijze |
Week 6 |
Knolselderij, mascarpone en fijne kruiden |
Peterselie en pastinaak |
Week 7 |
Gourmet tomaat |
Broccoli en prei |
Week 8 |
Spliterwten |
Maïs en chilikruiden |
Week 9 |
Prei, selderij en rijstmiso |
Koraallinzen, tomaat en kokosmelk |
Week 10 |
Broccoli en prei |
Tomaat en mascarpone |
Week 11 |
Wortelgroenten |
Wortelen en tijm |
Week 12 |
Minestrone |
Zoete aardappel en paprika |
Week 13 |
Tomaat en geroosterde paprika |
Knolselderij, mascarpone en fijne kruiden |
Week 14 |
Courgette en daslook |
Wortel, erwten en bonenkruid |
Week 15 |
Kervel |
Gourmet tomaat |
Week 16 |
Zoete aardappel en paprika |
Broccoli en prei |
Week 17 |
Tomaat en butternut |
Courgette, erwten en munt |
Week 18 |
Wortel en gember |
Peterselie en pastinaak |
Week 19 |
Courgette en daslook |
Paprika en dragon |
Week 20 |
Minestrone |
Groene asperges en courgette |
Week 21 |
Koraallinzen en kokosmelk |
Courgettes, erwten en munt (warm/koud) |
Week 22 |
Thaise soep |
Tomaat en geroosterde paprika |
Week 23 |
Wortel, limoen en koriander |
Courgette en kokosmelk |
Week 24 |
Prei, selderij en rijstmiso |
Groene asperges en courgette |
Week 25 |
Tomaat en basilicum |
Courgette en rucola |
Week 26 |
Kervel |
Wortel en gember |
Week 27 |
Groene asperges en courgette |
Minestrone |
Week 28 |
Gourmet tomaat |
Groene gazpacho munt komijn |
Week 29 |
Wortel, limoen en koriander |
Courgette en kokosmelk |
Week 30 |
Courgettes, erwten en munt (warm/koud) |
Tomaat en basilicum |
Week 31 |
Courgette en kokosmelk |
Kervel |
Week 32 |
Wortel en gember |
Andalusische gazpacho |
Week 33 |
Koraallinzen en kokosmelk |
Paprika en dragon |
Week 34 |
Tomaat en basilicum |
Courgette, erwten en munt (warm/koud) |
Week 35 |
Courgette en daslook |
Thaise soep |
Week 36 |
Venkel en courgette |
Tomaat en mascarpone |
Week 37 |
Wortel, honing en koriander |
Broccoli en prei |
Week 38 |
Courgette en kokosmelk |
Pompoen |
Week 39 |
Tomaat met vegan balletjes |
Butternut op Thaise wijze |
Week 40 |
Pompoen |
Prei, selderij en rijstmiso |
Week 41 |
Wortel en gember |
Peterselie en pastinaak |
Week 42 |
Broccoli en prei |
Butternut en rozemarijn |
Week 43 |
Minestrone |
Pompoen |
Week 44 |
Knolselderij, mascarpone en verse kruiden |
Zoete aardappel, appel en gember |
Week 45 |
Peterselie en pastinaak |
Wortelen en tijm |
Week 46 |
Tomaat en butternut |
Mix van wintergroenten |
Week 47 |
Butternut op Thaise wijze |
Crème van champignon |
Week 48 |
Pompoen |
Tomaat met vegan balletjes |
Week 49 |
Wortel en gember |
Knolselderij en pastinaak |
Week 50 |
Broccoli en prei |
Butternut op Thaise wijze |
Week 51 |
Tomaat en mascarpone |
Aardpeer, peer en spinazie |
Week 52 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
Verlofperiode Fruitsnacks |
Onze soepen zijn gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten, gemaakt met biologische, authentieke, gastronomische en gezonde producten, zijn verrijkt met kruiden of specerijen om de smaken subtiel te onthullen. Tot slot worden onze soepen bereid zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen. Ze zijn dus: bio, lactosevrij, glutenvrij en gemaakt met groetenbouillon (vegetarisch).