Week |
Soep A |
Soep B |
Week 51 |
Tomaat en mascarpone |
Aardpeer, peer en spinazie |
Week 52 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
|
Week 1 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
|
Week 2 |
Wortel, honing en koriander |
Tomaat en basilicum |
Week 3 |
Knolselderij en pastinaak |
Wortel en gember |
Week 4 |
Pompoen |
Aardpeer, peer en spinazie |
Week 5 |
Koraallinzen |
Butternut op Thaise wijze |
Week 6 |
Champignoncrème |
Kervel |
Week 7 |
Gourmet tomaat |
Broccoli en prei |
Week 8 |
Courgette, erwten en munt |
Maïs en chilikruiden |
Week 9 |
Koraallinzen en kokosmelk |
Prei, selderij en miso |
Week 10 |
Broccoli en prei |
Tomaat en mascarpone |
Week 11 |
Wortel en tijm |
Courgette en kokosmelk |
Week 12 |
Minestrone |
Bloemkool en komijn |
Week 13 |
Tomaat en geroosterde paprika |
Venkel en courgette |
Week 14 |
Courgette en daslook |
Wortel en erwten |
Week 15 |
Kervel |
Gourmet tomaat |
Week 16 |
Courgette en kokosmelk |
Broccoli en prei |
Week 17 |
Tomaat en butternut |
Courgette, erwten en munt |
Week 18 |
Wortel en gember |
Groene asperges en courgette |
Week 19 |
Courgette en daslook |
Paprika en dragon |
Week 20 |
Minestrone |
Wortel, erwten en bonenkruid |
Week 21 |
Koraallinzen en kokosmelk |
Komkommer, courgette en munt |
Week 22 |
Groene asperges en courgettes |
Tomaat en geroosterde paprika |
Week 23 |
Wortel, limoen en koriander |
Courgette en kokosmelk |
Week 24 |
Prei, selderij en miso |
Butternut op Thaise wijze |
Week 25 |
Tomaat en basilicum |
Courgette en rucola |
Week 26 |
Kervel |
Wortel en gember |
Week 27 |
Courgette en kokosmelk |
Minestrone |
Week 28 |
Gourmet tomaat |
Courgette en basilicumpesto |
Week 29 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
|
Week 30 |
Komkommer, courgette en munt (warm/koud) |
Tomaat en basilicum |
Week 31 |
Pompoen |
Kervel |
Week 32 |
Wortel en gember |
Andalusische gazpacho |
Week 33 |
Koraallinzen en kokosmelk |
Paprika en dragon |
Week 34 |
Tomaat en basilicum |
Courgette, erwten en munt (warm/koud) |
Week 35 |
Courgette en daslook |
Thaise soep |
Week 36 |
Venkel en courgette |
Tomaat en mascarpone |
Week 37 |
Wortel, honing en koriander |
Broccoli en prei |
Week 38 |
Courgette en kokosmelk |
Pompoen |
Week 39 |
Tomaat met vegan balletjes |
Butternut op Thaise wijze |
Week 40 |
Pompoen |
Prei, selderij en miso |
Week 41 |
Wortel en gember |
Peterselie en pastinaak |
Week 42 |
Broccoli en prei |
Butternut en rozemarijn |
Week 43 |
Minestrone |
Pompoen |
Week 44 |
Champignoncrème |
Broccoli en prei |
Week 45 |
Peterselie en pastinaak |
Wortel en tijm |
Week 46 |
Tomaat en butternut |
Mix van wintergroenten |
Week 47 |
Butternut op Thaise wijze |
Champignoncrème |
Week 48 |
Pompoen |
Tomaat met vegan balletjes |
Week 49 |
Wortel en gember |
Knolselderij en pastinaak |
Week 50 |
Broccoli en prei |
Butternut op Thaise wijze |
Week 51 |
Tomaat en mascarpone |
Aardpeer, peer en spinazie |
Week 52 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
|
Week 1 |
Verlofperiode Fruitsnacks |
Onze soepen zijn gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten, gemaakt met biologische, authentieke, gastronomische en gezonde producten, zijn verrijkt met kruiden of specerijen om de smaken subtiel te onthullen. Tot slot worden onze soepen bereid zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen. Ze zijn dus: bio, lactosevrij, glutenvrij en gemaakt met groetenbouillon (vegetarisch).