Week

Soep A

Soep B

Week 1

Verlofperiode Fruitsnacks

Verlofperiode Fruitsnacks

Week 2

Wortel, honing en koriander

Tomaat en basilicum

Week 3

Knolselderij en pastinaak

Wortel en gember

Week 4

Pompoen

Aardpeer, peer en spinazie

Week 5

Koraallinzen, tomaat en kokosmelk

Butternut op Thaise wijze

Week 6

Knolselderij, mascarpone en fijne kruiden

Peterselie en pastinaak

Week 7

Gourmet tomaat

Broccoli en prei

Week 8

Spliterwten

Maïs en chilikruiden

Week 9

Prei, selderij en rijstmiso

Koraallinzen, tomaat en kokosmelk

Week 10

Broccoli en prei

Tomaat en mascarpone

Week 11

Wortelgroenten

Wortelen en tijm

Week 12

Minestrone

Zoete aardappel en paprika

Week 13

Tomaat en geroosterde paprika

Knolselderij, mascarpone en fijne kruiden

Week 14

Courgette en daslook

Wortel, erwten en bonenkruid

Week 15

Kervel

Gourmet tomaat

Week 16

Zoete aardappel en paprika

Broccoli en prei

Week 17

Tomaat en butternut

Courgette, erwten en munt

Week 18

Wortel en gember

Peterselie en pastinaak

Week 19

Courgette en daslook

Paprika en dragon

Week 20

Minestrone

Groene asperges en courgette

Week 21

Koraallinzen en kokosmelk

Courgettes, erwten en munt (warm/koud)

Week 22

Thaise soep

Tomaat en geroosterde paprika

Week 23

Wortel, limoen en koriander

Courgette en kokosmelk

Week 24

Prei, selderij en rijstmiso

Groene asperges en courgette

Week 25

Tomaat en basilicum

Courgette en rucola

Week 26

Kervel

Wortel en gember

Week 27

Groene asperges en courgette

Minestrone

Week 28

Gourmet tomaat

Groene gazpacho munt komijn

Week 29

Wortel, limoen en koriander

Courgette en kokosmelk

Week 30

Courgettes, erwten en munt (warm/koud)

Tomaat en basilicum

Week 31

Courgette en kokosmelk

Kervel

Week 32

Wortel en gember

Andalusische gazpacho

Week 33

Koraallinzen en kokosmelk

Paprika en dragon

Week 34

Tomaat en basilicum

Courgette, erwten en munt (warm/koud)

Week 35

Courgette en daslook

Thaise soep

Week 36

Venkel en courgette

Tomaat en mascarpone

Week 37

Wortel, honing en koriander

Broccoli en prei

Week 38

Courgette en kokosmelk

Pompoen

Week 39

Tomaat met vegan balletjes

Butternut op Thaise wijze

Week 40

Pompoen

Prei, selderij en rijstmiso

Week 41

Wortel en gember

Peterselie en pastinaak

Week 42

Broccoli en prei

Butternut en rozemarijn

Week 43

Minestrone

Pompoen

Week 44

Knolselderij, mascarpone en verse kruiden

Zoete aardappel, appel en gember

Week 45

Peterselie en pastinaak

Wortelen en tijm

Week 46

Tomaat en butternut

Mix van wintergroenten

Week 47

Butternut op Thaise wijze

Crème van champignon

Week 48

Pompoen

Tomaat met vegan balletjes

Week 49

Wortel en gember

Knolselderij en pastinaak

Week 50

Broccoli en prei

Butternut op Thaise wijze

Week 51

Tomaat en mascarpone

Aardpeer, peer en spinazie

Week 52

Verlofperiode Fruitsnacks

Verlofperiode Fruitsnacks

Onze soepen zijn gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten, gemaakt met biologische, authentieke, gastronomische en gezonde producten, zijn verrijkt met kruiden of specerijen om de smaken subtiel te onthullen. Tot slot worden onze soepen bereid zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen. Ze zijn dus: bio, lactosevrij, glutenvrij en gemaakt met groetenbouillon (vegetarisch).

Tevreden fruiteters