Logofruit® is een ecologisch en gezond gadget voor jouw bedrijf waarmee je je relaties zeker zult verrassen op je evenement, opendeurdag of productlancering. Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! Of wie zegt dat er bij een geboorte steevast suikerbonen horen? Al eens aan een geboorteappel gedacht?

Logofruit® is leuk om uit te delen, maar nog veel leuker om te krijgen. Logofruit® heeft vele voordelen zoals de nadruk op gezondheid en vernieuwing. Om nog maar te zwijgen over het milieu, dat je ongetwijfeld ontzettend dankbaar is om voor dit ecologische marketinggadget te kiezen.

Hoe werkt het?

Wel, onze logoappels worden bedrukt met een 100% voedselveilige eetbare pasta, gemaakt van aardappelzetmeel.

  • Eerst stuur je ons door wat je graag op jouw logoappel zou willen hebben.
  • Wij ontwerpen dan een cliché voor het drukken van de appel.
  • Daarna stempelen we de pasta op de appel en is hij etensklaar! Het fruit met logo blijft even gezond, maar draagt jouw persoonlijke stempel. Bekijk het volledige proces hier.

Gepersonaliseerd geschenk, gadget of cadeau: keuze te over

De mogelijkheden bij fruit bedrukken zijn ontelbaar. Inspiratie genoeg dus voor originele gepersonaliseerde geschenken die wél opvallen. Is je bedrijf aanwezig op een beurs? Dan kan je appels uitdelen waarop jouw website, boodschap of QR-code wordt vermeld. Dit trekt gegarandeerd de aandacht! Of wat dacht je van een origineel relatiegeschenk in de vorm van een stuk fruit met zonnige zomergroeten of een winterse kerstboodschap? Zelfs een opendeurdag kan je op deze manier aankondigen.

Interesse? image icon

Interesse?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Logofruit®, neem dan zeker eens een kijkje op onze Logofruit® website! Hier zie je wat er allemaal mogelijk is en vind je heel wat originele realisaties.

Straks misschien ook de jouwe?

Fruitsnacks? Er zijn enkel voordelen

Tevreden fruiteters