Het beste van België en het seizoen in jouw fruitmand! image icon

Het beste van België en het seizoen in jouw fruitmand!

Bij Fruitsnacks worden de appels en peren zelf geteeld. We kunnen er zo steeds voor zorgen dat deze van de allerhoogste kwaliteit zijn en volgen het hele proces op de voet op. Van boom tot lunchtafel! Daarbij zorgen we ook steeds voor seizoensgebonden fruit in onze manden. Zo zal je nooit aardbeien in de winter in je fruitmand terugvinden!

Meer lezen
Minimale ecologische voetafdruk en duurzaam ondernemen image icon

Minimale ecologische voetafdruk en duurzaam ondernemen

Milieubewust ondernemen en sustainability dragen wij hoog in het vaandel. Zo proberen we onze ecologische voetafdruk steeds te verkleinen en zorg te dragen voor onze omgeving. We kunnen ook met trots zeggen dat we hierin voortrekker zijn in onze sector. Dit ecologische principe trekken we door van het telen van het fruit tot de levering van jullie fruitmand. Daarnaast onderschreven we ook het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. 

Meer lezen
Flexibele leveringen image icon

Flexibele leveringen

Bij Fruitsnacks kan je terecht voor een flexibele fruitlevering op maat van jouw bedrijf. Verschillende afdelingen of vestigingen? Geen enkel probleem. Wij ver​delen jouw fruit mooi per doos zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verdeling. Bij Fruitsnacks kies je zelf je hoeveelheid en frequentie. Nog een pluspunt: bij Fruitsnacks werken we niet met contracten. Een wijziging of stopzetting kan dus simpelweg door het sturen van een mail. 

Meer lezen
Voeg beleving toe aan je fruit image icon

Voeg beleving toe aan je fruit

Naast het leveren van jullie vers fruit op het werk, vinden we het verhaal erachter minstens zo belangrijk. Zo leer je steeds iets bij over de herkomst van het fruit, het fruit van het seizoen, speciaal fruit dat je misschien nog niet kende of over ons fruitbedrijf. Zo vind je ieder seizoen een nieuwe Fruzette in je fruitmand terug of verrassen we je met weetjes over de nieuwe fruitsoort in je mand. 

Meer lezen
Steun Belgische goede doelen image icon

Steun Belgische goede doelen

Bij Fruitsnacks vinden we het zeer belangrijk om zorg te dragen voor zowel milieu als maatschappij. We zetten ons elke dag opnieuw in om zo ecologisch mogelijk te produceren en om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het ondersteunen van goede doelen vinden we in lijn met deze visie dus ook een vanzelfsprekend engagement. Zo steunen we jaarlijks Kom op tegen Kanker, Make-A-Wish, Het Natuurhulpcentrum en Sint Vincentius. Stuk voor stuk schitterende Belgische organisaties die ons nauw aan het hart liggen.

Meer lezen
Extra focus en motivatie image icon

Extra focus en motivatie

Uren stilzitten, liters koffie drinken, een sigaretje roken tijdens de pauze, een jarige collega die trakteert op pralines... De werkvloer is zelden een gezondheidstempel. En dat is jammer, want gezonde werknemers presteren beter, zijn minder afwezig, zijn meer gemotiveerd en zorgen voor een positieve werksfeer.

Meer lezen
100% fiscaal aftrekbaar image icon

100% fiscaal aftrekbaar

Niet alleen is fruit op het werk gezond, gratis én motiverend voor je werknemers, het is ook nog eens voor 100% fiscaal aftrekbaar! Onze zaakvoerder, Karel Paesmans, heeft er na heel wat lobbywerk persoonlijk voor gezorgd dat fruit op het werk op dit moment volledig fiscaal af te trekken is. Concreet wil dit zeggen dat fruit nu ook wordt gezien als een sociaal voordeel.

Meer lezen

Tevreden fruiteters