Sociaal voordeel

Niet alleen is fruit op het werk gezond, gratis én motiverend voor je werknemers, het is ook nog eens voor 100% fiscaal aftrekbaar! Onze zaakvoerder, Karel Paesmans, heeft er na heel wat lobbywerk persoonlijk voor gezorgd dat fruit op het werk op dit moment volledig fiscaal af te trekken is. Concreet wil dit zeggen dat fruit nu ook wordt gezien als een sociaal voordeel.

Meer lezen
Appels en peren van eigen teelt image icon

Appels en peren van eigen teelt

Bij Fruitsnacks worden de appels en peren zelf geteeld. We kunnen er zo steeds voor zorgen dat deze van de allerhoogste kwaliteit zijn en volgen het hele proces op de voet op. Van boom tot lunchtafel!

Meer lezen
Minimale ecologische voetafdruk image icon

Minimale ecologische voetafdruk

Milieubewust ondernemen en sustainability dragen wij hoog in het vaandel. Zo proberen we onze ecologische voetafdruk steeds te verkleinen en zorg te dragen voor onze omgeving. We kunnen ook met trots zeggen dat we hierin voortrekker zijn in onze sector. Dit ecologische principe trekken we door van het telen van het fruit tot de levering van jullie fruitmand. Maar hoe doen we dat nu allemaal?

Meer lezen
Steun Belgische goede doelen image icon

Steun Belgische goede doelen

Bij Fruitsnacks vinden we het zeer belangrijk om zorg te dragen voor zowel milieu als maatschappij. We zetten ons elke dag opnieuw in op zo ecologisch mogelijk te produceren en om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het ondersteunen van goede doelen vinden we in lijn met deze visie dus ook een vanzelfsprekend engagement. Zo steunen we jaarlijks Kom op tegen Kanker, Make-A-Wish, De Wroeter en Sint Vincentius. Stuk voor stuk schitterende Belgische organisaties die ons nauw aan het hart liggen.

Meer lezen

Extra focus en motivatie

Uren stil zitten, liters koffie drinken, een sigaretje roken tijdens de pauze, een jarige collega die trakteert op pralines... De werkvloer is zelden een gezondheidstempel. En dat is jammer, want gezonde werknemers presteren beter, zijn minder afwezig, zijn meer gemotiveerd en zorgen voor een positieve werksfeer.

Meer lezen

Tevreden fruiteters