Ons team

Karel Paesmans

0475 39 88 03
Stuur e-mail

Ik ben Karel Paesmans, en samen met mijn vrouw Heidi Vanreppelen ben ik zaakvoerder en eigenaar van Fruitsnacks.

Mijn overgrootvader, grootvader én vader waren fruittelers, en zo ben ik ook in het vak gerold. In 2005 bezocht ik Scandinavië en zag ik dat ze daar al bezig waren met het concept “fruit op het werk” en ook algemeen gezonder leven. Dat wou ik ook in België introduceren!

En nu, zoveel jaar later kan ik met trots zeggen dat ik de pionier ben van fruitmanden op de werkvloer in België. Ik heb er zelfs persoonlijk voor gezorgd dat ze  voor de werkgever 100% fiscaal aftrekbaar zijn.

Nog elke woensdag ga ik zelf naar de vroegmarkt om het fruit te selecteren dat de week erna in uw fruitmand komt te liggen. Kwaliteit aanbieden is voor mij het allerbelangrijkste, samen met een uitstekende service. Voor u als klant hebben we daarvoor een Akte Van Fruittrouwen uitgewerkt.  Met intussen meer dan 2000 klanten en 3000 fruitmanden per week kan ik dit natuurlijk allemaal niet meer in mijn eentje. Ik heb een team van professionals rondom mij verzameld die steeds met raad en daad voor u klaar staan. Ik stel ze hieronder graag aan u voor!

Heidi Vanreppelen

0496 12 42 48
Stuur e-mail

Ze zeggen wel eens dat er achter elke straffe man een nóg straffere vrouw staat. Dat is in het geval van Fruitsnacks zeker waar. Heidi Vanreppelen is niet alleen mijn vrouw, maar ook de drijvende kracht die iedere week weer de leiding en coördinatie op zich neemt bij het maken van de fruitmanden. Ze is echt een Mietje Precies en wil steeds het beste fruit afleveren.

Daarnaast is Heidi ook de eindverantwoordelijke voor het Logofruit dat er gemaakt wordt. Elke logo-appel, van cliché tot eindproduct passeert eerst langs haar alvorens in productie te gaan. Na de uren houdt ze zich ook nog bezig met de administratie.

Heidi leidt dus eerder een leven achter de schermen als zaakvoerster van Fruitsnacks, maar dit is een bewuste keuze omdat ze niet graag in de schijnwerpers staat. Geef haar maar gewoon haar boomgaarden en een goed boek om van te genieten na de werkuren.

Ann De Meester

0472 70 53 53
Stuur e-mail

Ons zonnetje buitenshuis is onze vertegenwoordigster Ann! Een geheugen als een olifant, ze kent bijna al onze klanten bij naam. Zij is vooral actief in regio Oost- en West-Vlaanderen maar verplaatst zich voor onze klanten met veel plezier doorheen België. 

Bijna al onze nieuwe klanten krijgen met Ann te maken, want zij informeert op regelmatige basis of de klanten tevreden zijn over hun fruitleveringen. Ook is zij telkens het eerste aanspreekpunt voor onze Fruittap-klanten.

Behalve vertegenwoordigster is ze ook fruitleverancier op maandag in regio Oost-Vlaanderen !

We zien haar jammer genoeg niet wekelijks op kantoor, maar als ze afkomt, brengt ze de Oost-Vlaamse 'leute' altijd met zich mee.

 

Walter Conings

0479/ 07 27 30
Stuur e-mail

Walter is sinds juni 2012 de Marketing & Sales Manager bij Fruitsnacks. Een echte Corporate Design freak: geen enkel kleurtje, spatietje of puntje ontgaat hem. En dat is dan meteen zijn sterkste kant: zijn precisiewerk en oog voor detail.

Een voorstel voor fruit op maat van uw bedrijf? Reeds verschillende grote bedrijven (Mobistar, DKV, IBM,...) werken met deze formule. Nodig Walter eens uit voor een gesprek en samen vinden jullie de beste oplossing voor uw bedrijf. Zijn jarenlange ervaring maakt dat hij steeds het hoofd koel weet te houden in stress-situaties en nooit zijn focus verliest. Behalve als er chocolade in de buurt is, want Walter is een klein beetje chocoladeverslaafd... Buiten de werkuren is Walter vaak met zijn hoofd in de wolken.. Letterlijk dan. Hij is hobby-piloot en zijn vliegtuigje noemt "Tillybird"

Wendy Mottie

Wendy
011/69.52.80
Stuur e-mail

Elke klant die een bestelling plaatst bij Fruitsnacks moet eerst geregistreerd worden in ons systeem. Dan wordt de bestelling ingevoerd en als laatste dient de klant in de juiste route gezet te worden voor een vlekkeloze levering. Wendy is de dame die dit proces in goede banen leidt. Als verantwoordelijke voor Office & Planning is deze dame net als Heidi een Mietje Precies.

Wendy streeft er elke dag opnieuw naar om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Ze zal zich dan ook in bochten wringen om oplossingen te zoeken voor elk probleem dat zich stelt bij leveringen. Wendy is trouwens perfect viertalig Nederlands-Frans-Engels-Duits.

Onze chauffeurs zijn haar heel dankbaar voor de wekelijkse routeplanning die zij in haar eentje uitstippelt - en wij ook natuurlijk.

Steve Chan

Steve
011/69.52.80
Stuur e-mail

Ken je het spreekwoord 'met alle Chinezen, maar niet met den deze'? Dat is zeker en vast van toepassing op onze boekhouder Steve.

Hij doet zijn werk met precisie (en met een glimlach uiteraard) waar alleen het label "Level Asian" op thuishoort. Hij tovert met cijfertjes, facturen, BTW-aangiftes enzoverder alsof het niks is. Voor een vraag betreffende facturatie of fiscale aftrekbaarheid kan je dus altijd bij hem terecht!

Of voor vragen betreffende koken, want naast zijn job als boekhouder is Steve ook hobbykok. En sinds kort ook palletmeubelmaker! Je ziet: een echte duizendpoot, die boekhouder van ons.

 

Julie Peeters

011/69.52.80
Stuur e-mail

Onze nieuwste aanwinst is Julie. Ze staat in voor Customer Care & Sales bij Fruitsnacks. 

Vroeger liet ze al vele toeristen het mooie Haspengouw ontdekken door hen met snorrende Vespa's door het golvende landschap te loodsen. Nu laat ze jullie kennis maken met onze lekkere Haspengouwse fruitpakketten, aangevuld met ander seizoensfruit en nog veel meer.

Julie zal je ook laten kennismaken met de vele mogelijkheden van ons Logofruit, bedrukt met eetbare pasta en de logistiek hiervan nog meer uitbreiden.

Ondersteunend voor Customer Service staat ze je dagelijks ook met veel plezier bij met raad en daad.

 

Uiteraard zijn dit niet alle mensen die voor uw fruit zorgen. We werken voor de logistiek ook nog samen met externe firma's en zelfstandige chauffeurs. Onze boomgaarden worden vakkundig onderhouden door 8 van onze vaste mensen met jarenlange ervaring en enkele seizoensarbeiders. Zij zorgen ook voor de sortering van het fruit en de samenstelling van de fruitmanden.