Levering en frequentie

Onze leveringen vinden steeds plaats op maandag, of dinsdag indien maandag een feestdag is, in heel België en Luxemburg. Woensdag leveren we ook in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel en Gent. Onze leveringen zijn in België steeds gratis.

Je kiest zelf de frequentie van de fruitleveringen in jouw bedrijf. Bang dat er bij een wekelijkse bestelling teveel fruit blijft liggen? Wel, dan leveren wij toch gewoon om de twee weken. Zelfs een maandelijkse levering is mogelijk! Of is een wekelijkse levering misschien niet genoeg? Dan zorgen wij dat er bij jou twee keer per week vers fruit geleverd wordt.

Jouw locatie bepaalt wanneer het fruit zal toekomen. Natuurlijk spelen ook het verkeer en de weersomstandigheden hierin een grote rol. We hebben meer dan 40 uitgekiende routes waardoor de afgelegde kilometers en dus ook onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperkt blijven. Wij werken met drie magazijnen in Aalter, Dilbeek en Lochristi die onze klanten in deze regio’s bevoorraden. We bundelen onze leveringen zodat jouw fruit kan carpoolen met dat van je buren. Zo vermijden we de lange files en zorgen we steeds voor een vlotte en stipte levering!

Voor jou kiezen we er bewust voor om niet samen te werken met onpersoonlijke transportbedrijven maar met onafhankelijke, vaste chauffeurs. Zo klopt er elke week een bekend gezicht bij je aan. Zij weten dan ook perfect waar jou fruitmand moet staan. Bij Fruitsnacks streven we steeds naar een persoonlijke aanpak zowel in onze levering als in onze service-na-verkoop.

Mocht je dus speciale wensen hebben i.v.m. middagpauzes of speciale openingsuren, gelieve ons dan te contacteren. Rekening houdend met duurzaamheid en onze routes trachten wij steeds rekening te houden met jouw voorkeuren. Tijdens vakantieperiodes is het eveneens geen enkel probleem om de volumes of de frequentie van je fruitmand aan te passen.

Heb je nog vragen omtrent onze leveringen? Contacteer ons dan gerust!

Leveringskalender voor 2018: 

WEEK 14

Levering op dinsdag 03/04 i.p.v. maandag 02/04 - Paasmaandag

WEEK 18

Levering op woensdag 02/05 i.p.v. maandag 30/04 - Brugdag Feest van de Arbeid

WEEK 21

Levering op dinsdag 22/05 i.p.v. maandag 21/05 - Pinkstermaandag

WEEK 33

Geen levering – week van 15/08 – verlofperiode Fruitsnacks

WEEK 52 & WEEK 1 (2019)

Geen levering – Kerstmis en nieuwjaar – verlofperiode Fruitsnacks

Tevreden fruiteters