Levering en frequentie

Leveringen

Onze leveringen vinden steeds plaats op maandag in België en Luxemburg, bepaalde regio's in Nederland, Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts in Duitsland. Woensdag leveren we ook in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel en Gent. Onze leveringen zijn in deze regio's steeds gratis en gebeuren tijdens de kantooruren. Jouw locatie bepaalt wanneer het fruit zal toekomen.

We hebben meer dan 50 uitgekiende routes waardoor de afgelegde kilometers en dus ook onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperkt blijven. Wij werken naast onze thuislocatie Wijer met ondertussen 5 magazijnen in Aalter, Dilbeek, Lochristi, Haasdonk en Sint-Laureins Berchem die onze klanten in deze regio’s bevoorraden. We bundelen onze leveringen zodat jouw fruit kan carpoolen met dat van je buren. Zo vermijden we de lange files en zorgen we steeds voor een vlotte en stipte levering!

Voor jou kiezen we er bewust voor om niet samen te werken met onpersoonlijke transportbedrijven maar met onafhankelijke, vaste chauffeurs. Zo klopt er elke week een bekend gezicht bij je aan. Zij weten dan ook perfect waar jouw fruitmand moet staan. Bij Fruitsnacks streven we steeds naar een persoonlijke aanpak zowel in onze levering als in onze service-na-verkoop.

Mocht je speciale wensen hebben i.v.m. middagpauzes of speciale openingsuren, gelieve ons dan te contacteren. Rekening houdend met duurzaamheid en onze routes trachten wij steeds rekening te houden met jouw voorkeuren. Tijdens vakantieperiodes is het eveneens geen enkel probleem om de volumes of de frequentie van je fruitmand aan te passen.

Hoe gebeurt de levering?

Onze eerste levering gebeurt in onze rieten mand. We kiezen ervoor om deze mand te hergebruiken. Onze daaropvolgende leveringen gebeuren in de Fruitsnacks-dozen. Zo kan je zelf je mand aanvullen. Bij elke levering zit een blauw luchtdoorlatend papier dat je in je mand onder het fruit kan leggen. Zo blijft je mand steeds proper.

Is je mand stuk of wens je om een andere reden een nieuwe mand? Laat het ons dan zeker weten. Dan zorgen we bij de volgende levering voor een nieuwe mand. 

Frequentie

Je kiest zelf de frequentie van de fruitleveringen in jouw bedrijf. Bang dat er bij een wekelijkse bestelling te veel fruit blijft liggen? Wel, dan leveren wij toch gewoon om de twee weken. Zelfs een maandelijkse levering is mogelijk! Of is een wekelijkse levering misschien niet genoeg? Dan zorgen wij dat er bij jou twee keer per week vers fruit geleverd wordt.

Veelgestelde vragen

Bij Fruitsnacks werken we niet met contracten: we willen zo flexibel mogelijk zijn naar onze klanten toe.

Mocht je ooit je bestelling willen annuleren of aanpassen dan vragen we enkel om ons daarvan op de hoogte te brengen vóór donderdag 12u indien je de week erna een levering verwacht. Ook volumes of leverfrequentie aanpassen in vakantieperiodes is geen enkel probleem.

Verlofkalender 2023

Week 52 (2022) en week 1 (2023)

Geen levering van 24/12/2022 t.e.m. 8/01/2023

Verlofperiode Fruitsnacks

Week 15

Levering op dinsdag 11/04 i.p.v. maandag 10/04

Paasmaandag

Week 18

BE, LUX en DE: Levering op dinsdag 2/05 i.p.v. maandag 1/05

NL: Levering op maandag 1/05

Dag van de Arbeid

Week 20

Geen levering op woensdag 17/05

OLH Hemelvaart

Week 22

Levering op dinsdag 30/05 i.p.v. maandag 29/05

Pinkstermaandag

Week 29

Geen levering van 17/07 t.e.m. 23/07

Verlofperiode Fruitsnacks

Week 33

BE, LUX en DE: Geen levering op maandag 14/08

Levering op woensdag 16/08

NL: Levering op maandag 14/08

OLV Hemelvaart

Week 40

DE: Geen levering op maandag 2/10

Levering op woensdag 4/10

Dag van de Duitse Eenheid

Week 44

BE, LUX en DE: Geen levering op woensdag 1/11

NL: Levering op woensdag 1/11

Allerheiligen

Week 52 (2023) en week 1(2024)

Geen levering van 25/12/2023 t.e.m. 7/01/2024

Verlofperiode Fruitsnacks

Tevreden fruiteters