De leveringen van Fruitsnacks gebeuren steeds op maandag en woensdag tijdens de kantooruren. De frequentie hiervan kies je volledig zelf. Heb je fruit te veel of te kort? Laat ons dit dan weten voor donderdag voorafgaand op de levering. Dan passen wij je bestelling aan.

Heb je speciale wensen i.v.m. middagpauzes, speciale openingsuren of sluitingsdagen? Het is geen enkel probleem om de volumes of de frequentie van je fruitmand aan te passen. Contacteer het Fruitsnacks-team en wij passen je fruitlevering aan. Naast rekening te houden met duurzaamheid en onze routes, proberen we ons ook aan te passen aan jouw voorkeuren. Tijdens vakantieperiodes is het eveneens geen enkel probleem om de volumes of de frequentie van je fruitmand aan te passen.

Probeer onze proefkorf image icon

Stap 1

Probeer onze proefkorf

We stellen je eerst onze proefkorf van 3, 5, 8 of 10 kg voor. Zo kan je rustig je fruit op het werk uitproberen. Deze proefkorf is volledig gratis voor nieuwe klanten. Valt deze in de smaak? Dan kan je verdergaan naar stap 2! 

Is fruit op het werk toch niets voor jou? Dan rekenen we deze proefkorf eenmalig aan, aan een verminderde prijs van € 26,25 voor de mand van 3 kg, € 28,75 voor 5 kg, € 35,25 voor 8 kg en € 40,45 voor 10 kg.

Kies de juiste optie voor jouw bedrijf image icon

Stap 2

Kies de juiste optie voor jouw bedrijf

Door het uitproberen van onze proefkorf weet je ook meteen de geschikte hoeveelheid voor jouw bedrijf. Afhankelijk van het aantal personeelsleden bepaal je de hoeveelheid fruit die je nodig hebt. We bieden manden van 3, 5, 8 en 10 kg aan. Is de hoeveelheid van de proefkorf toch te veel of te weinig? Dan passen we dat aan bij je volgende bestelling. Zijn er in je bedrijf meer dan 50 werknemers actief en is een fruitmand voor jou niet ideaal? Probeer dan fruit op maat. We werken steeds op maat van onze klanten.

Bepaal de gewenste frequentie van levering image icon

Stap 3

Bepaal de gewenste frequentie van levering

Je kiest zelf de frequentie van de fruitleveringen in jouw bedrijf. Bang dat er bij een wekelijkse bestelling te veel fruit blijft liggen? Wel, dan leveren wij toch gewoon om de twee weken. Of is een wekelijkse levering misschien niet genoeg? Dan zorgen wij dat er bij jou twee keer per week vers fruit geleverd wordt.

Ontvang je bestelling image icon

Stap 4

Ontvang je bestelling

We kiezen als familiebedrijf er bewust voor om onze chauffeurs zelf aan te sturen omdat wij weten dat het persoonlijk contact meer dan ooit belangrijk is. Zo klopt er elke week een bekend gezicht bij je aan. Zij weten ook perfect waar jouw fruit geleverd moet worden. 

Bij Fruitsnacks streven we steeds naar een persoonlijke aanpak zowel in onze levering als in onze service-na-verkoop. 

Geniet van je fruit image icon

Stap 5

Geniet van je fruit

Onze appels en peren telen we zelf. De rest van het fruit kopen we elke week vers aan op de vroegmarkten. We proberen het fruit in onze manden voortdurend te variëren. Zo kan je elke week een andere fruitsoort in je mand terugvinden, volledig afhankelijk van het seizoen. 

Ook organiseren we regelmatig leuke acties die je kan terugvinden in onze manden en op onze sociale media. 

Probeer het eens! Bestel een gratis* proefkorf! image icon

Probeer het eens! Bestel een gratis* proefkorf!

  • 3, 5, 8 kg of 10 kg fruit
  • Fruit voor één week 
  • 8 verschillende soorten 
  • Gratis voor nieuwe klanten

Tevreden fruiteters