Tevreden fruiteters

Fruitsnacks levert wekelijks vers fruit aan meer dan 3800 bedrijven.
Tal van bedrijven zijn hier heel tevreden mee en delen graag hun ervaring met jou.

Is jouw bedrijf ook tevreden en wil je dit graag met de wereld delen? Contacteer ons voor een vermelding van jouw bedrijf als referentie.

Athlon

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks!

Athlon
Bolloré

Geen snoepautomaat bij ons, maar een heerlijke fruitmand. Vol met het traditionele fruit (appel, banaan,..) maar ook andere (noten, pruimen,..).  
Een gezond én lekker tussendoortje, voor ieder wat wils. Wij zijn fan!

Bolloré
Brico

Wij kiezen voor Fruitsnacks voor het lekkere en kwalitatieve fruit. Daarnaast kunnen we steeds rekenen op een correcte en flexibele levering. 

 

Brico
Durabik

Fruitsnacks zorgt voor onze wekelijkse levering van vers fruit omdat we gezond eten heel belangrijk vinden. Zo stimuleren we onze medewerkers om hun dagelijkse portie vitamientjes binnen te hebben. Het fruit is altijd vers en de leveringen verlopen steeds stipt, dit geeft een fijn gevoel.

Durabik
Elia

Ons fruit: dat is waar we op maandag steeds naar uit kijken! Nog een reden waarom we voor Fruitsnacks kiezen: Duurzaamheid. Net zoals wij kiezen ze steeds voor een zo duurzaam mogelijke manier om hun product te leveren. Daarin blinken ze voor ons wel uit.

Elia
Katoen Natie

Aangezien bij Katoen Natie de vele locaties zo verschillend zijn, vinden we het belangrijk om onze fruitmanden op maat te kunnen bestellen. In onze warehouses daarentegen is het van belang dat het fruit handzaam en gemakkelijk te eten is. We hebben hier dus gekozen voor fruit per stuk. Bovendien voorziet Fruitsnacks een ruime variatie in ons fruitpatroon, elke week zit er een nieuwe verrassing in onze fruitmanden.

Katoen Natie
Perrigo

Happy healthy people.

Perrigo
Rem-B

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Rem-B
Rogers

Bij Rogers kijken zowel onze arbeiders als bedienden elke week uit naar het fruit! Om onze werknemers de hele week van verse vitamientjes te voorzien, kozen we voor een maandag- én woensdaglevering. Onze stukfruitformule laat ons toe om helemaal op maat van ons budget te werken en zo toch een gevarieerd aanbod aan fruit te voorzien. Dit is namelijk ook makkelijk te verdelen onder de werknemers want ieder heeft zijn vast aantal stukken fruit per week, makkelijk toch?

Rogers
TE Connectivity

Fruit connecting people.

TE Connectivity
OMcollective

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMcollective
TomTom

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom
Brussels Airport

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport
24plus

Wij zijn als bedrijf enorm tevreden over de service van Fruitsnacks.

Wekelijks maken wij onze werknemers blij met hun dagvers fruit.

Alles netjes verpakt en perfect in versheid. Op tijd geleverd en super na service.

Wij zijn Grote Gezonde Fan.

Tamara Verrugghe

24plus
Wolvenberg

Het is elke maandagochtend weer uitkijken naar wat voor lekkers er geleverd wordt…

Telkens vers fruit met elke week iets anders extra, een kleine verrassing. Als een fruitsoort je niet bevalt kan je dit melden en wordt er iets anders in de plaatst gegeven.

Wolvenberg
HOGent

Ik zie dat er op jullie website de logo’s vermeld worden van tevreden klanten.

Je mag daar gerust HOGENT bijplaatsen. :)

HOGent
Unizo Limburg

“Wij hebben het UNIZO-team dat de eerste week van de corona-lockdown dag en nacht paraat stond voor ondernemers, verrast met een fruitmand van Fruitsnacks.

Dit werd enorm geapprecieerd. Niet alleen als leuke verrassing maar vooral ook als gebaar van dankbaarheid en appreciatie. Wij gaan dit regelmatig doen, want het is bovendien nog gezond ook.”

Bart Lodewyckx

Unizo Limburg
Enerdo

We bestelden tijdens de Coronacrisis fruit voor onze medewerkers bij Fruitsnacks. Zo verrasten we hen met een gezonde fruitmand tijdens het thuiswerken. We zijn erg tevreden over de service van Fruitsnacks: een vlotte levering, lekker fruit én liefdevolle feedback van onze werknemers. 

Maarten Ooms

Enerdo
Grammyco

Onze wekelijkse energieboost van Fruitsnacks kunnen we zeker na meer dan 10 jaar niet meer missen! 

Grammyco
Nyk Group

Wij kiezen bij Fruitsnacks voor een maandelijkse levering bij de collegas thuis. Dit telkens de eerste maandag van de maand om “Working from Home” gezond en optimistisch te starten.

Nyk Group
Stryker

Elke maandag wordt onze fruitmand geleverd. Dit is al meer dan 10 jaar het geval bij Stryker, en we zijn nog steeds even tevreden als 10 jaar geleden!

Stryker
Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Wij bestellen al meer dan 10 jaar wekelijks fruit bij Fruitsnacks, daar zijn we zeker van een goede kwaliteit en service.

We appreciëren ook bijzonder de seizoensgebonden variatie van het aanbod en met name de mini-groenten.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co
Arteco

“Bij ons zorgt het fruit op het werk telkens weer voor een sociaal pauzemoment.”

Ann De Schrijver

Arteco
BMI Group

Bij BMI dragen wij graag een steentje bij aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, want een gezonde levensstijl gaat hand in hand met een positieve werksfeer.

Op kantoor ontvangen onze werknemers dan ook wekelijks een kleurrijke gevarieerde fruitmand met seizoensfruit van Fruitsnacks. Deze zorgt niet enkel voor hapklaar fruit binnen handbereik maar vrolijkt ook meteen de werkomgeving op.

BMI Group

Tevreden fruiteters