Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 3 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 8kg fruit
  • Voor 8 á 10 personen
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en dus volledig gratis! Je kan de Proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een verminderde prijs van €25,45.​

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Boervriendelijk

Wij engageren ons voor een betere wereld!

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

513

Elke maandagmiddag wacht ik tot de collega het dichtst bij de fruitmand mij een banaan-emoticon stuurt per hangout chat. Dan weet ik dat de fruitmand toegekomen is en haast ik me om snel een banaan te kunnen bemachtigen. Die zijn namelijk erg populair.

Tvh Group

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd ! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks !

Athlon

519

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMCareers

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Nieuws

5 tips om je baas te overtuigen van de voordelen van fruit op het werk

Fruitsnacks levert ondertussen al in meer dan 2700 bedrijven fruit op het werk. Een gezond tussendoortje kan je een enorme energieboost geven tijdens je werkdag. Maar een gevarieerde fruitmand op kantoor in plaats van elke dag dezelfde mandarijn of banaan, zou toch veel leuker zijn? Fruit dat altijd klaar staat wanneer je ook maar wil?

Lees meer

Mijn nieuwjaarswens

Het aantal landbouwbedrijven daalt elk jaar met maar liefst 3,7%. Daarnaast daalt ook de toegevoegde waarde van de landbouw. In 1995 kwamen we aan 34% in 2015 bleef er nog 24% van over. Dit terwijl de toegevoegde waarde van de voedingsindustrie blijft stijgen met 2,5% per jaar. Hoe komt dit?

Lees meer

Help dieren redden terwijl je werkt (en van je fruit geniet)

10.000… Zoveel dieren werden er in 2019 opgevangen in het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen (Opglabbeek). Deze dieren verkeerden in nood en hadden medische hulp of opvang nodig. Niet alleen beren, tijgers en luipaarden krijgen de beste zorgen, ook inheemse dieren zoals musjes, duiven en egels worden er met veel liefde opgevangen. Sinds kort zorgt Fruitsnacks, en dus ook onze fruiteters voor een extra appeltje voor de dorst. Waarom? Omdat we zonder dieren en de natuur helemaal geen fruit zouden telen en omdat het Natuurhulpcentrum een Limburgs initiatief is dat ons erg nauw aan het hart ligt. We tekenden met plezier in om hun jaarlijks te voorzien van 1500 kg aan fruit.

Lees meer

Tevreden fruiteters