Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 3 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie

Fruitsnacks? Er zijn enkel voordelen

Sociaal voordeel
Sociaal voordeel
Appels en peren van eigen teelt
Appels en peren van eigen teelt
Minimale ecologische voetafdruk
Minimale ecologische voetafdruk
Steunt Belgische goede doelen
Steunt Belgische goede doelen
Extra focus & motivatie
Extra focus & motivatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 8kg fruit
  • Voor 8 á 10 personen
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en dus volledig gratis! Je kan de Proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een verminderde prijs van €25,45.​

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Nieuws

Hagelhelden: Wij overleefden!

Helaas heeft ook ons fruit het de laatste tijd zwaar te verduren gekregen. Enorme hitte, zware stormen en kletterende hagel kreeg het over zich heen. Gelukkig heeft het merendeel deze beproeving goed doorstaan. Al bleven er toch enkele kleine littekentjes achter bij onze Qtee en Jonagold. Dit zijn kleine deukjes in de schil die niet doorgedrongen zijn tot in het vruchtvlees. Iets minder mooi. Maar eet-kwalitatief is dit fruit dus 100% in orde.

Lees meer

Nectarines met perziken vergelijken...

Wel, wij doen dat hier maar al te graag. Nectarines en perziken zijn immers ons favoriete lentefruit. Vanaf maart maken de kaki’s en de mandarijnen graag plaats voor deze twee.

Lees meer

Het Fruitsnacks-team vroeg uit de veren!

Omdat we nog beter op jullie vragen willen antwoorden zijn wij – de toffe bureelperen – op werkbezoek geweest op de vroegmarkt. Op donderdag 23 mei bezochten we met ons Fruitsnacksteam de vroegmarkt en het Europees centrum voor groenten en fruit in Brussel. Op het EC koopt onze zaakvoerder Karel elke week het buitenlands fruit aan dat in jullie manden zit. Ons binnenlands fruit komt uit onze eigen boomgaarden en collega’s uit de buurt. Tot slot brachten we ook nog een bezoek aan de bananenrijperij in Ternat.

Lees meer

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

513

Elke maandagmiddag wacht ik tot de collega het dichtst bij de fruitmand mij een banaan-emoticon stuurt per hangout chat. Dan weet ik dat de fruitmand toegekomen is en haast ik me om snel een banaan te kunnen bemachtigen. Die zijn namelijk erg populair.

Tvh Group

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd ! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks !

Athlon

519

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMCareers

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Tevreden fruiteters