Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 4 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 3, 5, 8 of 10 kg fruit
  • Fruit voor één week
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en is dus volledig gratis! Je kan de proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een prijs van €26,25 voor de mand van 3 kg, € 28,75 voor 5 kg, € 35,25 voor 8 kg en € 40,45 voor 10 kg.​

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Boervriendelijk

Wij engageren ons voor een betere wereld!

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

802

“Bij ons zorgt het fruit op het werk telkens weer voor een sociaal pauzemoment.”

Ann De Schrijver — Arteco

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks!

Athlon

519

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMCareers

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Nieuws

Fruit Talks: Nordic Collection

Droom jij al van je volgende vakantie? Wij stiekem ook! Voor deze Fruit Talk spraken we met Karmen Van der Hoeven, Recruiting & Development Specialist bij Nordic Collection. Deze groep van 7 reisorganisaties groeide de laatste jaren sterk. Dat grote team bleef continu werken aan het werkgeluk van de medewerkers. Hoe ze dat doen, dat lees je in deze Fruit Talk.

Lees meer

Dilemma: eet je het best de schil van het fruit wel of niet op?

Krijg jij al eens een vreemde blik van een collega wanneer je de schil van je favoriete fruitsoort mee opeet? Het is een echt dilemma! De ene persoon is ervan overtuigd dat je het best de schil opeet, de andere zal steeds de schil verwijderen. In dit artikel leggen wij je uit wat nu net aangeraden is en waar je het best mee oplet.

Lees meer

Fruitsnacks bekroont bedrijven met het Healthy Workplace-label

Na zelf in de prijzen te vallen als Limburgse KMO van het jaar, lanceert Fruitsnacks hun eigen Healthy Workplace-label én de allereerste Fruitsnacks Awards. De leverancier van fruit op het werk wil zo bedrijven aansporen om naast gezonde voeding op het werk verder in te zetten op gezondheid en welzijn.

Lees meer

Tevreden fruiteters