Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 3 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 8kg fruit
  • Voor 8 á 10 personen
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en dus volledig gratis! Je kan de Proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een verminderde prijs van €25,45.​

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Boervriendelijk

Wij engageren ons voor een betere wereld!

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

513

Elke maandagmiddag wacht ik tot de collega het dichtst bij de fruitmand mij een banaan-emoticon stuurt per hangout chat. Dan weet ik dat de fruitmand toegekomen is en haast ik me om snel een banaan te kunnen bemachtigen. Die zijn namelijk erg populair.

Tvh Group

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd ! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks !

Athlon

519

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMCareers

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Nieuws

Ondernemerskoppel Globachem genomineerd voor Trends Manager van het Jaar

SINT-TRUIDEN - Koen Quaghebeur en Els Paesmans zijn als enige duo én enige Limburgers genomineerd voor de titel van Trends Manager van het Jaar. Samen staan ze aan het hoofd van Globachem, een agrochemisch familiebedrijf dat ze in 2000 zelf uit de grond stampten. “Gewassen beschermen was vanaf dag één de ambitie, maar zorg dragen voor onze medewerkers is minstens even belangrijk voor ons”, klinkt het bij het Truiense echtpaar. Met hun nominatie maken ze kans om KBC-topman Johan Thijs op te volgen. “Een hele eer, zeker als je weet dat we acht jaar geleden nog gewoon vanuit ons woonhuis werkten. Dit hadden we nooit durven dromen.”

Lees meer

De oogst is begonnen!

Tegen het einde van de zomer, blozen de appels en de peren aan de bomen. Tijd om de oogst voor te bereiden. De plukwagens worden klaargezet en de manden gepakt. Want plukken wordt steeds volledig met de hand gedaan.

Lees meer

Omzet Vlaamse fruitsector zakt met 12 procent: “Gitzwart jaar voor appel- en perenboeren”

De omzet van de Vlaamse fruitsector is dit jaar ondanks een volumestijging met liefst 11,7 procent gedaald, zo blijkt uit het jaarrapport van de Boerenbond. “De rentabiliteit van de appelen- en perenteelt is naar een absoluut dieptepunt gezakt.”

Lees meer

Tevreden fruiteters