Uit je mand

Uit je mand

Fruitmanden

Onze fruitmanden bestaan in 3 verschillende maten en kunnen wekelijks, tweewekelijks of zelfs twee keer per week geleverd worden. Is er in jouw bedrijf nog geen fruit aanwezig? Probeer het dan zeker eens!

Meer informatie

Uit je hand

Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het aantal fruitsoorten op maat van je bedrijf.

Uit je hand

Fruit op maat (+50 werkn.)

Werk je in een bedrijf met meer dan 50 werknemers en is fruit uit het vuistje voor jou een betere optie? Dan stellen we je ons fruit per stuk of per kilo voor. Wij maken een offerte op maat van jouw bedrijf.

Meer informatie
mogen we ons even voorstellen Mogen we ons even voorstellen?

Over fruitsnacks

Probeer het zelf eens! image icon

Probeer het zelf eens!

  • 8kg fruit
  • Voor 8 á 10 personen
  • 8 soorten van het beste fruit

Gratis*: Indien je erna overgaat naar een wekelijkse of tweewekelijkse bestelling wordt deze proefkorf gecrediteerd en dus volledig gratis! Je kan de Proefkorf uiteraard maar 1 keer bestellen. Bij niet verder bestellen wordt deze mand aangerekend aan een verminderde prijs van €25,45.​

Steun jij samen met ons deze goede doelen?

Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Boervriendelijk

Wij engageren ons voor een betere wereld!

Waarvoor je ook bij ons terecht kan:

Logofruit

Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst en geef je klanten, personeel, bezoekers eens een geschenkje dat ze niet snel zullen vergeten! 

Meer informatie

Fruittap

Gezond, 100% puur en zonder bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Meer informatie

Relatiegeschenken

Heb je een vergadering of speciale gelegenheid? Of wil je misschien gewoon iemand bedanken voor zijn inzet? Dan biedt Fruitsnacks je ook tal van geschenkmanden aan.

Meer informatie

Tevreden fruiteters

518

We hebben gemerkt dat het verse fruit op korte tijd heel populair geworden is op de werkvloer. Onze mensen zouden het eigenlijk niet meer kunnen missen.

Brussels Airport

513

Elke maandagmiddag wacht ik tot de collega het dichtst bij de fruitmand mij een banaan-emoticon stuurt per hangout chat. Dan weet ik dat de fruitmand toegekomen is en haast ik me om snel een banaan te kunnen bemachtigen. Die zijn namelijk erg populair.

Tvh Group

502

Bij Athlon enkel tevreden collega’s wanneer het fruit op maandag wordt geleverd ! Gevarieerd, lekker én gezond.. Bedankt voor de super service Fruitsnacks !

Athlon

519

Bij fruitsnacks kan je niet enkel terecht voor appels, peren of een banaan maar ook voor meer divers fruit zoals kaki's, pruimen of granaatappels. Elke week is het weer spannend om te ontdekken welk nieuw seizoensfruit ze voor ons in petto hebben! 

OMCareers

520

We kunnen onze tevredenheid over de leveringen van Fruitsnacks slechts op één manier uitdrukken: hartelijk bedankt voor de heerlijke service!

TomTom

Nieuws

Hoe laat je de productiviteit stijgen met fruit op het werk?

Fruit op het werk werd in 2006 geïntroduceerd in België. Nu meer dan 10 jaar later zijn er weinig bedrijven die nog niet profiteren van de voordelen van fruit op het werk. Meer en meer bedrijven zien ook daadwerkelijk een significant positief effect op hun werknemers en bedrijf. Eén daarvan is een stijging in de productiviteit.

Lees meer

5 Mocktail recepten om Tournée Minérale probleemloos door te komen!

Eén maand zonder alcohol... Voor sommigen misschien toch niet zo simpel. Wij helpen je graag een handje om Tournée minérale probleemloos door te komen met deze 5 mocktailrecepten. Deze recepten zijn speciaal door Tournée Minérale ontwikkeld om je een duwtje in de rug te geven. En we zouden onszelf niet zijn als we deze recepten niet met ons eigen ongezoet appelsap zouden klaarmaken. Geniet ervan!

Lees meer

Producent in de kijker - Exforpe Valencia

Vanaf oktober tot maart kunnen jullie genieten van clementines van de beste kwaliteit. Een van onze vaste leveranciers is Exforpe, een familiebedrijf gelegen in de regio Valencia. Vorig jaar bezochten onze zaakvoerders – Karel en Heidi – samen met hun vaste importeur Peter Maes (Zeghers fruit) er een bezoekje. Al voor de 3de generatie commercialiseren en distribueren ze fruit uit hun streek. Zelf telen ze in Valencia ook de clementines en sinaasappels die jullie in je fruitmanden terugvinden.

Lees meer

Tevreden fruiteters