Naast het leveren van jullie vers fruit op het werk, vinden we het verhaal erachter minstens zo belangrijk. Zo leer je steeds iets bij over de herkomst van het fruit, het fruit van het seizoen, speciaal fruit dat je misschien nog niet kende of over ons fruitbedrijf.

La Fruzette

Zo kan je elk seizoen onze Fruzette bij je fruitmand verwachten. Dit is een krantje waarin je artikels terugvindt over onder andere het reilen en zeilen van ons fruitbedrijf waar we jullie appels en peren telen, fruitrecepten, seizoensfruit, acties en wedstrijden en zoveel meer! En net zoals ons fruit, aangepast aan het seizoen

Fruzette 2019

Fruzette 2020

Fruzette 2021

Fruzette 2022

Fruzette 2023

Fruzette 2024

 

Gemaakt door ZOZ

Fruitinfo in je mand

Ook introduceren we jullie graag af en toe aan nieuwe fruitsoorten, noten, gedroogde vruchten en snoepgroentjes. Hierover voorzien we jullie graag alle informatie zodat je steeds op de hoogte bent van de voordelen en alle goede voedingsstoffen die ons fruit bevatten. Deze info sluiten we graag bij in je fruitmand.

Alles over je fruit online

Tot slot kan je geregeld nieuwe artikels lezen op onze blogpagina op onze website en op onze sociale media. Daarnaast organiseren we hier ook wedstrijden. Volg dus zeker onze Facebook- en Instagrampagina en waag je kans!

Interactie met onze fruiteters vinden we onmisbaar. Dit ook om vinger aan de pols te houden en de allerbeste kwaliteit te blijven bieden. We staan dan ook steeds open voor al jullie suggesties en ideeën.

Tevreden fruiteters