Fruit op het werk bij Arteco in Gent Oost-Vlaanderen

Fruit op het werk bij Arteco in Gent Oost-Vlaanderen

Goedendag, ik ben Ann De Schrijver, Facilities & Management Assistent bij Arteco. Ons bedrijf ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogstaande koelvloeistoffen en heat transfer fluids voor auto- en industriële toepassingen. Arteco is een joint venture onderneming van Chevron en Total.

In 2018 verhuisden we naar een nieuw gebouw. Voor de verhuis, konden onze werknemers ook al genieten van fruit op het werk. We wisten al snel dat we het fruit op het werk wilden blijven voorzien voor onze medewerkers. Ze waren er immers al helemaal aan gewend en konden het niet meer missen. We besloten toen ook onze frisdrank- en koekjesautomaat vaarwel te zeggen, en volledig de kaart te trekken van gezonde snacks. Na evaluatie van de vorige leverancier, besloten we te kiezen voor Fruitsnacks.

De grootste troeven van het fruit op de werkvloer zijn voor ons vooral het stimuleren van sociaal contact en een gezonde boost geven aan de collega’s. We merken duidelijk dat onze keuken nu eerder een ontmoetingsplaats is dan een gewone refter en dat mensen van de ene afdeling veel makkelijker in contact komen met andere afdelingen. Dit zorgt voor een gevoel van samenhorigheid en een positieve werksfeer in het algemeen.

“Bij ons zorgt het fruit op het werk telkens weer voor een sociaal pauzemoment.”

Ons personeel is erg positief over de fruitleveringen van Fruitsnacks. Zo is voor ons de fruitbeleving toch een groot pluspunt. Er zitten regelmatig fruitsoorten in die we niet kennen en het Fruitsnacks-krantje ‘De Fruzette’ voorziet ons ook steeds van handige tips en tricks. Toen iemand me vroeg waarom de schil van een appel soms vettig is, wist ik dankzij Fruitsnacks dan ook meteen het antwoord

Ook fruit op jouw bedrijf zoals Arteco? image icon

Ook fruit op jouw bedrijf zoals Arteco?

Probeer het meteen uit en bestel onze proefkorf! De eerste fruitbestelling is gratis voor nieuwe klanten. 

Delen

Tevreden fruiteters