Terug naar overzicht

Conférence

De Conférence is een rasechte Belgische peer. Nergens ter wereld kan deze zo goed geteeld worden als hier. Deze slanke, groen-gebronsde peer kleurt lichtjes geel bij rijping. Ook het sappige, zoete en witte vruchtvlees met zijn verfijnde smaak wordt geler naarmate de vrucht rijper wordt. Caloriearm, verfrissend en dorstlessend.

Deze peer vind je het hele jaar door in de winkels.

Geschikt voor elke maaltijd

Als tussendoortje op het werk, gemengd met yoghurt als ontbijt of tussen een broodje met brie en noten? Deze peer kan het allemaal hebben. Ze is lekker zoet en zacht en is dus de ideale gezonde snack. De Conférence is gemakkelijk te eten met schil en heeft ook bijna geen klokkenhuis. 

Rijping

Conférenceperen zijn van nature erg zoet. Heb je liever een knapperige peer? Bewaar ze dan best in de koelkast. Anders kan je ze perfect bewaren in je fruitmand. Bij de Conférence is het makkelijk te zien of de peer rijp is, namelijk aan de 'nek' van de peer. Wanneer je aan het steeltje plooit, zal de nek makkelijk meegeven wanneer de peer rijp is. 

Een slanke vrucht

Omdat de Conference peer slechts weinig calorieën aanbrengt, past ze perfect in een lijnvriendelijke voeding. Kies je voor een Conference peer als tussendoortje, dan is wat je aan energie inneemt en verbruikt door o.a. te bewegen, in balans. Tussendoortjes die meer vet en suiker bevatten, vergroten de kans dat je meer energie inneemt dan verbruikt.

Ook een gezonde snack op het werk? Probeer het uit met een proefkorf! image icon

Ook een gezonde snack op het werk? Probeer het uit met een proefkorf!

  • 5, 8 of 10 kg fruit
  • Fruit voor 1 week
  • 8 soorten van het beste fruit
  • Beslis erna pas of je verder gaat

Tevreden fruiteters