Wij steunen World-Wish-Day én onze klanten ook!

Wij steunen World-Wish-Day én onze klanten ook!

Op zondag 29 april is het World Wish Day. Fruitsnacks steunt al enkele jaren het initiatief Make-A-Wish® door een wensboom te schenken aan kinderen met een levensbedreigende ziekte. Met ons wensbos dragen we ieder jaar bij tot de vervulling van de wens van zo’n 50 kinderen. We openen dit wensbos op 28 april, hou dus zeker onze Facebookpagina in het oog!

Graag willen we jullie laten weten dat we (tijdens de week van 23 april) nóg eens 1 euro per fruitmand aan Make-A-Wish® schenken. Zo dragen onze klanten onrechtstreeks bij tot de vervulling van ongeveer 150 hartenwensen per jaar.

Waarom World Wish Day?

Het was de grote wens van het 7-jarige leukemiepatiëntje Chris Greicius om politieman te worden. Wanneer de politie dit vernam, wilden ze meteen helpen om deze wens in vervulling te laten gaan. De kleine Chris was zo voor één dag politieman op 29 april 1980. Dit werd opgepikt door vele anderen die het een goed idee vonden om de hartenwensen van zieke kinderen te vervullen. Zo werd Make-A-Wish® geboren. Dit is ondertussen één van de meest bekende goede doelen voor kinderen in de wereld!

Ben je benieuwd welke wensen Make-A-Wish® al vervuld heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op: www.makeawish.be!

Delen

Tevreden fruiteters