Wenskinderen van Make-A-Wish® ontdekken hun fruitbomen bij Fruitsnacks

Wenskinderen van Make-A-Wish® ontdekken hun fruitbomen bij Fruitsnacks

Persbericht - Nieuwerkerken, 22 april 2023

De familie Paesmans van Fruitsnacks tovert ook dit jaar een deel van hun boomgaard om tot het wensbos voor de wenskinderen van Make-A-Wish®. Naar jaarlijkse gewoonte nodigden ze de wenskinderen en hun familie uit om het wensbos te openen en ze een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

Een sprookjesachtige namiddag tussen de bloesems

De opening van het wensbos gaat elk jaar door tijdens de bloesemperiode. Dat zorgt natuurlijk voor een sprookjesachtig beeld van de boomgaard vol bloesems. Voor de wenskinderen van Make-A-Wish® was het dus een spannende dag. Ze mochten hun persoonlijke fruitboom komen bekijken, die een jaar lang hun naam draagt. Naast de opening van het wensbos zorgt Fruitsnacks voor een namiddag vol kinderplezier: van een ritje met paard en kar tussen de bloesems, tot entertainment door clown Herbie en een bezoek aan de natuur- en belevingsboerderij Hoeve op den Mierhoop en zorgboerderij Snoetjes & Toetjes.

“Het Fruitsnacks-team is hier vandaag om families een fijne dag te bezorgen. Iets wat we allemaal vanuit ons hart doen. Elk jaar mogen we van de gezinnen horen hoeveel plezier ze hier beleven en hoe de wenskinderen uitkijken naar de volgende keer dat ze hun wensboom mogen zien. Daar doen we het natuurlijk voor, hun glimlach is goud waard.” zegt zaakvoerder Karel Paesmans.

25 wenskinderen vroegen dit jaar een eigen wensboompje aan. De openingsdag van het wensbos lokte 71 mensen naar Fruitsnacks, want natuurlijk mogen ook de mama’s, papa’s, broer(s) en zus(sen) niet ontbreken.

En nu wachten tot de peren gegroeid zijn…

De kinderen krijgen de komende maanden foto’s toegestuurd van hun perenboom met allerlei weetjes over de activiteiten in de boomgaard. Dan is het nog even (on)geduldig afwachten tot september. Tijdens het plukseizoen krijgen ze namelijk van Karel te horen hoe ze zelf de peren kunnen plukken van hun persoonlijke fruitboom. De vrijwilligers van Make-A-Wish® krijgen dan net zoals elk jaar te horen voor welk bedrag Fruitsnacks een cheque uitschrijft om nog meer wensen te kunnen vervullen.

Over Fruitsnacks

Fruitsnacks is het bedrijf van de familie Paesmans uit Nieuwerkerken. Al meer dan 15 jaar staan ze in voor de levering van vers fruit aan bedrijven. Dat doen ze bij meer dan 3800 bedrijven in de Benelux én Duitsland. Het familiebedrijf is trots om te kunnen zeggen dat de appels en peren in de fruitmanden van eigen teelt zijn. Daarnaast bieden ze ook Logofruit®, Fruittaps en soepen aan. Deze ondernemende familie hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, milieuvriendelijke teelt en het ondersteunen van goede doelen.

Delen

Tevreden fruiteters