Reuzenvlag geveild voor Make-a-Wish

NIEUWERKERKEN - Wie onze nationale ploeg in stijl wil aan- moedigen op het EK voetbal in Frankrijk, kan vanaf 25 mei een bod doen op een Belgische vlag van liefst 220 m², voorzien van de handtekeningen van alle Rode Duivels. Fruitsnacks, een bedrijf uit Nieuwerkerken, veilt de vlag ton voordele van Make A Wish.

"De vlag werd voor het WK in Brazilië gemaakt door Befrako in Zonhoven, importeur van Singer naaimachines zegt Claudia Vrancken van Fruitsnacks Voor de oefeninterland België-Italië hebben alle Rode Duivels de drie kleur gesigneerd. In de aanloop naar het EK gaan we de vlag nu veilen ten voordele van Make A Wish Belgium-Vlaanderen. Die organisatie, die de wensen en dromen van zieke kinderen in vervulling laat gaan, wordt niet gesubsidieerd en is dus volledig afhankelijk van giften. Met onze appels steunen we Kom Op Tegen Kanker al, deze actie sluit daar perfect bij aan.

Vanaf 25 mei zal de vlag, met een startbod van 2.800 euro, gedurende tien dagen geveild worden op eBay. Na afloop zal Kris Wauters van Clouseau de driekleur overhandigen aan de hoogste binder. Ook tennisster Yanina Wickmayer, ambassadrice van Make A Wish, steunt de actie

Bron: Het Belang van Limburg

Delen

Tevreden fruiteters