Terugblik op een bewogen jaar en vol goesting op naar 2022!

Terugblik op een bewogen jaar en vol goesting op naar 2022!

2021, het was ons het jaartje wel… We gaan geen open deuren meer intrappen, het was zoals voor veel ondernemers gewoon echt moeilijk. Toch is het voor de Fruitsnacks-familie geen jaar geweest om snel te vergeten, 2021 laat ons vooral achter met een ontzettend gevoel van dankbaarheid. 

Dankbaarheid, eerst en vooral, naar onze trouwe klanten. Sommigen konden we door aanhoudende lockdown meer dan anderhalf jaar niet servicen, en sommigen slechts gedeeltelijk. Toch schonken zij massaal ons familiebedrijf weer het volste vertrouwen en dat doet enorm deugd! Het geeft vleugels dat we door hun steun dit lastig jaar met toekomstperspectief kunnen afsluiten!

Ook zijn we geweldig dankbaar naar het Fruitsnacks-team toe. Wij stonden en staan er nog steeds van versteld welke weerbaarheid en optimisme zij aan de dag hebben gelegd. Steeds stonden zij klaar om voor elkaar en onze klanten door het vuur te gaan en elke dag bouwden zij weer aan de fundamenten van het bedrijf. 

Om maar een paar van hun verwezenlijkingen te noemen: uitrol van ons concept naar de Duitse markt, een nieuwe markt met de Fruitsnacks-soep, uitbouw van het ERP-systeem, intrede van een vernieuwde productielijn en een mooie groei van het klantenbestand.

Ook in 2021 heeft onze familie zich ingezet voor anderen, onze goede doelen die we elk jaar met veel plezier een hart onder de riem steken. Onze plukdag in het wensbos kon dit jaar op afspraak doorgaan, geen groot feest zoals vroeger. De lachende gezichtjes van de Make-A-Wish® kinderen, die behoren opnieuw tot de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

 

Dat geeft ons alleen maar goesting om in 2022 weer te gaan knallen! Met een versterkte basis, team en vanuit een spiksplinternieuwe hal en kantorencomplex, gaan we opnieuw volop voor groei!

 

Karel, Heidi en Roel

Delen

Tevreden fruiteters