Menssana legt fruit in ander mandje

Menssana legt fruit in ander mandje

OVERIJSE/NIEUWERKERKEN – De klantenportefeuille van fruitleveringsdienst op het werk Menssana uit Overijse is overgenomen door sectorgenoot Fruitsnacks uit het Limburgse Nieuwerkerken. 

Met deze integratie van de klantenportefeuille van Menssana verstevigt Fruitsnacks (2006°) haar marktleiderschap in België in de levering van fruit op het werk en dienen zich nieuwe mogelijkheden aan. “Onze productengamma’s waren perfect op elkaar afgestemd”, meldt Karel Paesmans, zaakvoerder van Fruitsnacks uit Nieuwerkerken.

Focus verschoven

“Menssana was, door een verschuiving in de focus als verdeler van Zummo en Pine-O-Matic toestellen, op zoek naar een overnemer voor haar fruitportefeuille”, voegt Amaury De Herdt, zaakvoerder van Menssana, toe. “Wij zijn ervan overtuigd dat Fruitsnacks met haar jarenlange ervaring en excellente reputatie, perfect aan de behoeften van onze klanten zal beantwoorden”.

Menssana

Naast fruit leverde Menssana ook verse bio-soep, een dienst die Fruitsnacks graag verderzet. Menssana was in 2019 goed voor een omzet van 800.000 euro. Tot in november 2020 richtte Menssana zich net zoals Fruitsnacks tot ondernemingen die op de werkplaats fruit wensen te schenken aan hun medewerkers.

Fruitsnacks

Onder impuls van Karel Paesmans, echtgenote Heidi Vanreppelen en zoon Roel Paesmans is Fruitsnacks uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in fruitleveringen op het werk. In 2019 leverde Fruitsnacks wekelijks 6.000 fruitmanden aan ongeveer 2.600 bedrijven in België en Luxemburg. Fruitsnacks biedt ook fruitsappen (via Fruittap), honing en siropen aan. Daarnaast is Fruitsnacks, onder de merknaam Logofruit®, ook pionier in het bedrukken van fruit.

 

Een artikel van Made in Limburg

Delen

Tevreden fruiteters