Fruitsnacks krijgt er stevige klantenlijst bij

Fruitsnacks krijgt er stevige klantenlijst bij

Fruitsnacks, de gekende leverancier van vers fruit op het werk, heeft in de Brusselse rand collega Menssana overgenomen. Voor zaakvoerder Karel Paesmans is het een opportuniteit om de klantenkring en het actieterrein verder uit te breiden.

 

Het was in 2006 dat Karel Paesmans vanuit zijn fruitboerderij in Nieuwerkerken begon met de verdeling van fruitmanden aan bedrijven. Een succesverhaal, want sindsdien werd er elk jaar een groei van minstens 10% opgetekend. Zonder het coronavirus zou deze tendens zich ook in 2020 doorgezet hebben. Desondanks wordt dit jaar een mijlpaal in de geschiedenis van Fruitsnacks, aangezien de klantenportefeuille van concullega Menssana werd overgenomen.

De firma uit Overijse is ook een leverancier van fruit aan bedrijven, maar wil zich in de toekomst focussen op de verdeling van toestellen voor de verwerking van fruit. Vandaar dat Fruitsnacks nu de fruitleveringen van Menssana overneemt. “Onze gamma’s waren perfect op elkaar afgestemd, dus verloopt de integratie zonder problemen”, zegt Karel Paesmans. “Meer nog, we gaan nu ook bio-soep verdelen als gevolg van deze transactie. Onze klanten varen er wel bij!”

 

Een artikel van Made in Limburg

Delen

Tevreden fruiteters