Fruit op het werk bij TE Connectivity uit Oostkamp West-Vlaanderen

Fruit op het werk bij TE Connectivity uit Oostkamp West-Vlaanderen

Ik ben Lindsey Meulemeester en ben al sinds 2012 werkzaam als HR Business Partner bij TE Connectivity te Oostkamp in West-Vlaanderen. TE Connectivity Oostkamp vervaardigt allerlei elektromechanische componenten voor de automobielsector. Hier zijn zo’n 200 bedienden en 500 arbeiders werkzaam die elke week mogen genieten van het lekkere fruit van Fruitsnacks.

Van wie kwam het initiatief voor fruit op het werk?

TE is al enkele jaren klant bij Fruitsnacks. Hoe kwamen we bij jullie terecht? Wel, dat was eigenlijk een samenloop van omstandigheden. Ons bedrijf neemt een heel aantal maatregelen om het fysieke en mentale welzijn van de werknemers te waarborgen en te verbeteren. Bij TE hebben we zoals in vele bedrijven ook snoepautomaten, de vraag kwam eigenlijk ook van de werknemers zelf om hiernaast ook een gezonder alternatief aan te bieden. Op datzelfde moment kreeg onze HR afdeling promotiemateriaal doorgestuurd van diverse fruitleveranciers die fruit op het werk leverden. Zo zijn we eigenlijk tot dit idee gekomen dat van in het begin zeer positief onthaald werd door onze medewerkers.

“Onze medewerkers zijn de ambassadeurs van ons bedrijf.”

Lindsey Meulemeester, HR Business Partner - TE Connectivity

En dat is voor ons erg belangrijk, onze medewerkers zijn immers dé ambassadeurs van ons bedrijf. Zij stralen dit welbevinden ook uit naar de buitenwereld. In de technische sector zijn we bovendien steeds op zoek naar de witte raven in de Technische profielen. Wij willen er dus graag bovenuit steken op vlak van welzijn en gezondheid op het werk en op die manier onze employer branding verbeteren. Elk jaar doen we een Engagement Survey onder onze werknemers. Daaruit blijkt dat onze medewerkers ook zeer trots zijn om bij ons te werken.

 

Fruitsnacks als partner voor gezondheid op het werk

Fruitsnacks is voor ons een onmisbare partner om dit te realiseren. Zo zijn we erg enthousiast over de service en specifiek over de persoonlijke behandeling die we krijgen van onze Key accountmanager, Ann. Zij speelt steeds goed in op onze verwachtingen en werkt heel oplossingsgericht. Nog een grote plus is de flexibiliteit van de leveringen. Onze nachtploeg en weekendploeg krijgen hun eigen fruitdozen, zodat zij ook steeds de volledige keuze hebben. Ook wordt er op maandag en woensdag geleverd om ons de hele week door van kraakvers fruit te voorzien.

Zoals ik eerder al aanhaalde, wordt het fruit zeer positief ontvangen bij onze medewerkers. De beste indicatie hiervan is dat de manden aan het einde van de week volledig leeg zijn. Bovendien zien we daardoor ook wel dat er over het algemeen gezonder gesnackt wordt. Ieder heeft zijn 3 stukken fruit per week die ook steeds opgegeten worden.

Wij kiezen resoluut voor Fruitsnacks!

Waarom gingen we voor Fruitsnacks en niet voor een concurrent? Qua prijs-kwaliteit verhouding zat Fruitsnacks zeer goed. Ook hun flexibiliteit vonden we bij de concurrenten niet terug. Zo levert Fruitsnacks op onze verschillende afdelingen en voorzien ze al onze koffiehoeken van een fruitmand. Nóg een grote plus: ons ‘specialleke’. Eens in de 6 weken krijgen we snoepgroenten, noten of gedroogde vruchten geleverd. Dit zorgt steeds voor een leuke afwisseling.

Tot slot zou ik willen afsluiten met het feit dat ik Fruitsnacks zeker zou aanbevelen aan andere bedrijven. Er werd mij ook de vraag gesteld of er bepaalde aspecten waren waarover ik minder tevreden ben, ik kon er op geen enkel komen. Dat zegt genoeg denk ik?

Ook genieten van fruit op het werk zoals TE Connectivity? image icon

Ook genieten van fruit op het werk zoals TE Connectivity?

Vraag dan snel je proefkorf aan en probeer het uit! Onze proefkorf is bovendien volledig gratis voor nieuwe klanten. 

Delen

Tevreden fruiteters