Fruit op het werk bij E-llis in Maastricht Nederland

Fruit op het werk bij E-llis in Maastricht Nederland

Hoi! Mijn naam is Marie-Sophie Overgoor en werk al 7 jaar bij e-llis te Maastricht Nederland als HR- en Office-Manager. e-llis kan gezien worden als “de Uber van de transportbedrijven”. Wij zijn concreet de verbinding tussen de transporteurs en onze klanten die transport nodig hebben, wij fungeren als Control Tower. Dit op internationale schaal. Zo gaan onze opdrachten van het midden-oosten tot Maastricht, waar ook ons hoofdkantoor te vinden is.

Dit is misschien heel cliché maar in de transportsector heerst toch nog steeds een beetje een “mannencultuur”. We hadden initieel dus niet kunnen denken dat onze fruitlevering zo’n succes zou worden. Niets is minder waar, onze werknemers zijn er dol op! We hebben onze fruithoeveelheid zelfs al moeten vergroten..

Hoe zijn we dan toch op het idee gekomen om te starten met fruit op het werk?

We kregen een proefmand toegestuurd en we stonden eerst misschien toch wat sceptisch ten opzichte van het idee maar wilden het zeker een kans geven. En wat zijn we nu blij dat we dat hebben gedaan! We zijn zelf nooit op zoek gegaan naar fruit op het werk maar ervaren nu wel de grote meerwaarden ervan.

Zo eten onze werknemers meer fruit dan wanneer ze het zelf moesten meebrengen van thuis. Het gezonde voedingspatroon werd zelfs doorgetrokken naar de lunchpauze. Op donderdag was het hamburgerdag.. Het is al een hele tijd geleden sinds dat we hamburgers hebben besteld op donderdag! Gezonde voeding is sinds de fruitleveringen toch wel belangrijker geworden voor onze werknemers, dat merken we duidelijk.

Indirect geloven we ook dat de positieve cultuur die het fruit met zich meebrengt zowel fysiek als mentaal een grote invloed heeft. Ons ziekteverzuim is dan ook erg laag.

“Fruitsnacks staat voor seizoensgebonden en eigen teelt”

e-llis kiest graag voor Fruitsnacks omdat we het erg leuk vinden dat de appels en peren in de manden uit eigen teelt komen. Ook kijken we elke week uit naar een nieuwe verrassing! Want we kunnen elke week wel iets anders bij onze levering verwachten. Verder vinden we het erg handig dat we elke week dezelfde chauffeur hebben. Hij weet precies waar hij onze mand moet neerzetten en zeker nu in deze coronacrisis vinden we dat belangrijk.

Ik zou Fruitsnacks 100% aanbevelen aan andere bedrijven. We zijn nog niet zo heel lang klant maar hebben niets dan positieve ervaringen. Of ik nog verbeterpunten heb? Nee, eigenlijk niet. Ga zo door en tot volgende week maandag zou ik zeggen! 

OOK GENIETEN VAN FRUIT OP HET WERK ZOALS E-LLIS? image icon

OOK GENIETEN VAN FRUIT OP HET WERK ZOALS E-LLIS?

Vraag dan snel je proefkorf aan en probeer het uit! Onze proefkorf is bovendien volledig gratis voor nieuwe klanten. 

Delen

Tevreden fruiteters