Fruit op het werk bij Bullswap in Genk Limburg

Fruit op het werk bij Bullswap in Genk Limburg

Ik ben Jannes Valkeneers, oprichter van Bullswap. Bullswap is een platform voor het verhuur van bouwmachines. Je kan het vergelijken met Booking.com. Wij werken samen met verschillende verhuurbedrijven doorheen heel de Benelux en fungeren als tussenpersoon. Dit heeft als voordeel dat onze klanten enorm veel tijd besparen en al hun boekingen beheren binnen één platform. We zijn sterk groeiende in de Benelux en tellen op dit moment een 7-tal werknemers.

Hoe zijn we bij Fruitsnacks terecht gekomen?

We merkten dat onze werknemers toch al veel fruit aten en dus zeker voor het idee open stonden. Daarnaast wilden we zelf als bedrijf ook een gezond alternatief als tussendoortje aanbieden. De fruitleveringen van Fruitsnacks leken ons dus een goede en gezonde oplossing. Niet onbelangrijk, het management eet ook heel graag fruit natuurlijk

“ We merken wel dat ons personeel met een gelukkig gevoel rondloopt doorheen de dag omdat we iets gezond voorzien in hun eetbehoefte.”

Ons personeel reageert erg positief op het fruit. Hun fruitconsumptie is door de wekelijkse fruitmand ook alleen maar toegenomen. We merken ook dat de fruitmand, net zoals onze koffiemachine, voor een extra contactmoment zorgt.

Ik kan wel zeggen dat onze algemene ervaring bij Fruitsnacks erg positief is. Toen we op zoek gingen naar een fruitleverancier, sprak Fruitsnacks ons ook meteen aan. We hebben zelfs niet vergeleken met andere leveranciers.

Wat is er bij Fruitsnacks nu zo onderscheidend volgens ons?

De wekelijkse variatie in de manden. Elke week kijken we weer uit naar wat er in de manden zit. Zo blijft onze fruitlevering toch elke keer een beetje een verrassing. Daarnaast is fruit ook 100% fiscaal aftrekbaar, een meevaller voor de werknemers én de werkgever dus.

Delen

Tevreden fruiteters