Fruitsnacks levert al aan 1 700 bedrijven

Fruitsnacks vond acht jaar geleden een gezond gat in de markt Het bedrijf uit Wijer levert nu vers fruit aan 1700 bedrijven.

Fruitgigant Karel Paesmans vond acht jaar geleden een gezond gat in de markt. Hij startte met zijn bedrijf Fruitsnacks een leveringssysteem van vers fruit aan bedrijven op. Karel wist door zijn lobbywerk ook te bekomen dat die fruitleveringen voor de bedrijven honderd procent fiscaal aftrekbaar werden.

Om de werking van zijn bedrijf aan de Mierhoopweg in Wijer nationale bekendheid te geven, organiseert Karel Paesmans met veel succes in oktober een nationale Appelplukdag waar duizenden mensen naartoe komen om tegen een zacht prijsje amper een halve euro per kilo appels te plukken in zijn boomgaarden.

"Fruitsnacks is een pionier in het leveren van vers fruit aan bedrijven," vertelt  Karel Paesmans. Wij zijn er effectief als eerste mee begonnen en leveren intussen aan ongeveer 1 700 bedrijven zowel kleine kmo s als grote multinationals. Doordat we van A tot Z alles zelf doen van telen en oogsten tot leveren hebben we intussen heel wat ervaring en expertise opgebouwd. Aangezien we zelf fruittelers zijn brengen we het product effectief ook zelf van de fruitboom naar de klant. Voor grotere bedrijven hebben we ook een speciaal aanbod aangepast aan hun wensen. En er is nog potentieel op die markt Zeker sinds we er in slaagden fruitleveringen op het werk honderd procent fiscaal aftrekbaar te maken.

Het concept van Karel Paesmans is erg gezond voor de verbruiker en een aangename verpozing op het werk Niet vreemd dus dat Fruitsnacks marktleider in die sector is en steeds meer nationale en internationale bekendheid verwerft.

 

Bron: Nieuwsblad

Delen

Tevreden fruiteters