Hoe maak je kans op een nominatie voor de Fruitsnacks Awards?

Stap 1 Heb je al behaald: Je hebt minstens één jaar fruit op het werk voorzien voor jouw medewerkers. Download het label zodat je ook online kan tonen dat jij een "healthy workplace approved by Fruitsnacks" bent!

Download hier het label: groen - bruin - wit - zwart                         

Stap 2: Bezorg ons een originele teamfoto met het fruit in beeld.

Deze foto kan je ons bezorgen op twee verschillende manieren:

Stap 3: Vertel ons meer over de leukste acties die jouw bedrijf onderneemt om de gezondheid van je medewerkers te bevorderen. Wil je kans maken op de titel van ‘The Fittest Workplace’, dan leg je hierbij de nadruk op de sportieve activiteiten in het gezondheids- en welzijnsbeleid. Dit doe je via onderstaand formulier. Wie weet vragen wij je binnenkort voor onze Fruit Talks, dat is onze reeks aan blogartikels waarbij we steeds het gezondheidsbeleid van één bedrijf in de kijker zetten!

Je moet elke stap uitvoeren om kans te maken op de Fruitsnacks Award.

Deelnemen kan tot en met maandag 9 september 2024.

De uitreiking van de Fruitsnacks Awards

De winnaar wordt gekozen door onze fruitexperts en wint naast een mooie trofee een fruitige teambuilding! De bedrijven die plaats twee en drie behalen krijgen een fruitig verrassingspakket.

The Fittest Workplace wint een sportset van Fruitsnacks, ideaal om de collega's meer te doen bewegen. 

Daarnaast zal er ook een publieksprijs zijn! Wij plaatsen de sterkste inzendingen op onze sociale media en het publiek kiest een winnaar uit!

 

Deelnameformulier

Stap 2: een fruitige teamfoto

Stap 3: De gezonde acties of het gezondheidsbeleid van jouw bedrijf

Heb jij nog geen Fruitsnacks-label ontvangen en voorzie je toch al minstens één jaar fruit op het werk? Geef ons dan een seintje via fruit@fruitsnacks.eu en we bezorgen jouw sticker en certificaat!  Zo kan ook jij nog deelnemen aan de Fruitsnacks Awards.

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer

Tevreden fruiteters