Waarom fruit laten leveren en niet zelf halen in de winkel?

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij je tijd nodig hebt voor het runnen van je bedrijf en je je daarom niet kunt bezighouden met het aankopen van fruit. Wij zorgen ervoor dat je fruit geselecteerd en gekocht wordt aan de beste kwaliteit die we bepalen op basis van uitzicht, smaak en houdbaarheid.

Onze zaakvoerder, Karel Paesmans, is een ervaren rot in het vak: "Ondertussen heb ik reeds 30 jaar mijn eigen fruitteeltbedrijf en koop ik al meer dan 10 jaar aan voor Fruitsnacks." Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op elk moment het beste fruit, vooral qua smaak aanbieden. We houden daarbij ook steeds rekening met het seizoen en het milieu. We telen onze appels en peren zelf. Deze korte keten verkleint dan ook drastisch onze ecologische voetafdruk.  

Het fruit wordt door onze medewerkers netjes op de door jou gewenste plaats geleverd zodat je hier zelf  geen kostbare tijd aan moet verspillen. Onze leveringen zijn steeds gratis.

Bovendien schommelen de prijzen van het fruit sterk tijdens het jaar. Bij Fruitsnacks blijft de prijs voor je fruit gedurende het hele jaar hetzelfde. Handig voor het opstellen van het budget. Oh ja: sinds 2012 is het aanbieden van vers fruit op de werkvloer zelfs 100% fiscaal aftrekbaar.

Tevreden fruiteters