Wat doen jullie rond duurzaam ondernemen?

Onze zaakvoerder en fruitteler, Karel Paesmans, legt je dit graag uit: 

"Ik kies in mijn fruitbedrijf voor een milieubewuste fruitteelt. Zo maak ik voor de koeling en sortering van het fruit gebruik van zonnepanelen. Die ecologische lijn trek ik graag door bij Fruitsnacks. Bij de eerste bestelling bezorg ik het fruit in een mand. Volgende leveringen gebeuren in een iets kleinere, gerecycleerde doos. Zo kan je zelf je fruit presenteren in de mand.

Fruitsnacks beschikt over 4 magazijnen in Haasdonk, Rebecq, Roeselare en Reuver die onze klanten uit deze regio’s bevoorraden. We bundelen onze leveringen op maandag en woensdag zodat jouw fruit kan carpoolen met dat van je buren. Zo beperken we de maatschappelijke transportkosten en proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden

Fruit waarvan te veel wordt aangekocht of fruit met een lichte beschadiging schenk ik met liefde aan een goed doel (de lokale voedselbedeling, Sint-Vincentius). Beschadigd fruit schenk ik aan het Natuurhulpcentrum te Opglabbeek voor de dieren. Zo gaat er niets van ons fruit verloren.

Ook engageren we ons in voor Kom Op Tegen Kanker en Make a Wish en werken we nauw samen met de Wroeter voor de productie van onze bio-fruitmanden.

Tot slot is elektronische facturatie voor ons een evidentie!"

Tevreden fruiteters