Onze surprisemanden bevatten een nieuwe verrassing!

Een surprisemand, die moet natuurlijk een echte verassing bevatten. Onze surprisemanden vol fruit kan je zoals altijd aanvullen met lokale lekkernijen. Speciaal voor de feestdagen lieten wij POMM. Fruitsnacks ontwikkelen bij CleurenCiders, een appelschuimwijn gemaakt met Haspengouwse appels. Als leuke extra zal onze mand een aantal feestelijke logoappels bevatten.

Voor wie zijn de surprisemanden?

 • Laat surprisemanden leveren als eindejaarsgeschenk voor je personeel. Wij leveren dan het gewenste aantal geschenkmanden tot bij jou op het bedrijf zodat je alle medewerkers kan verrassen op het werk.
 • Laat één of meerdere surprisemanden leveren bij een leverancier of business partner naar keuze.
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe aan de surprisemand. Kies uit een Fruitsnacks-kaartje (€ 0,50) of lever zelf een ontwerp aan (€ 1).

Stel je surprisemand samen

 • Kies een surprisemand van 5, 8 of 10 kg boordevol met vers fruit! Onze appels en peren zijn 100% van eigen teelt.
 • Kies welke streekproducten je wilt toevoegen aan de mand. Klik hier om alle opties te bekijken.
 • Vergeet zeker niet om de POMM. Fruitsnacks appelschuimwijn toe te voegen aan je mand. Een must-have om de feestdagen in te zetten!
 • Vraag je offerte aan door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Schenk een gezonde start van het nieuwe jaar aan je business partners

Verdient jouw business partner een gezonde start van het nieuwe jaar en wil je graag Fruitsnacks bij hen introduceren? Wel dan bieden wij een unieke kans!

Schenk één maand lang een fruitmand aan een andere onderneming aan de helft van de prijs! De andere helft betalen we zelf zodat Fruitsnacks mee een duwtje in de rug geeft voor alle nieuwe goede voornemens in 2022. Bovendien geef je op deze manier een eindejaarsgeschenk aan iedereen binnen het bedrijf!

Hoe werkt het?

 • Je kan één maand lang fruit laten leveren bij een andere onderneming die nog geen klant is bij Fruitsnacks.
 • Kies uit een mand van 5, 8 of 10 kg die je gedurende vier weken laat leveren.
 • Je betaalt voor de levering van twee weken fruit bij het bedrijf naar keuze, de kosten van de overige twee weken neemt Fruitsnacks op zich.
 • De leveringen zullen standaard plaatsvinden op maandag.
 • Vraag je offerte aan door het formulier onderaan de pagina in te vullen.
 • *Het bedrijf dat gedurende één maand fruit ontvangt komt nadien niet meer in aanmerking voor onze proefkorf. Ze kunnen natuurlijk wel starten met een abonnement om die gezonde start ook de rest van het jaar te behouden.

Waarom kiezen voor een eindejaarsgeschenk van Fruitsnacks?

 1. Een uniek cadeau, met een gezonde toets. Dit cadeau kan de start worden van een gezond jaar bij jou op het werk én op kantoor bij jouw business partners.
 2. De feestdagen vragen om een feestelijk cadeau en wat is er feestelijker dan een rijkelijk gevulde kleurrijke fruitmand? Maak het helemaal af met de appelschuimwijn POMM. Fruitsnacks.
 3. Feesten, dat draait ook om familie. Daarom benadrukken wij maar al te graag dat onze appels en peren van eigen teelt zijn en dat al vier generaties lang.
 4. Fruitsnacks ondersteunt het hele jaar door verschillende goede doelen zoals Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen, Kom op tegen Kanker, de Wroeter, Sint-Vincentius, het Natuurhulpcentrum en Wandeling tegen dementie.
 5. Van in de boomgaard tot bij de levering van het cadeautje zorgen wij voor een minimale ecologische voetafdruk.

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer

Tevreden fruiteters