Van boom tot lunchtafel

1. In ons fruitbedrijf wordt er hard gewerkt: snoeien, planten, aanbinden, dunnen, beestjes tellen, enzovoort. Gelukkig worden we geholpen door nuttige insecten en natuurlijk helpt ook de zon ons een handje om gezond en blozend fruit te telen. Fruitsnacks zet zich immers steeds in om zo milieubewust  mogelijk zijn fruit te telen. 


2. Begin september gaan onze plukkers aan het werk. De appels en peren van Fruitsnacks komen rechtstreeks van de boomgaard tot bij jou. Verser kan niet. Direct na de pluk wassen we de appels zorgvuldig. Daarna sorteren we ze op grootte en controleren we ze met de hand op kwaliteit. Zo zorgen we steeds voor het allerbeste fruit voor onze klanten.


3. Uitheems fruit wordt door onze zaakvoerder zelf geselecteerd op de Brusselse vroegmarkt. Elke week halen we het verse fruit zelf op om het nog eens te controleren op kwaliteit of kwetsuren.


4. Dan is het tijd om jullie fruitmanden te vullen. We verpakken je fruit in dozen van 100% gerecycleerd materiaal. Dit beschermen we nog eens met eens extra luchtdoorlatende folie zodat het zeker niet beschadigd raakt tijdens het transport.


5. Tot slot worden de doosjes door onze chauffeurs ingeladen. Zij zorgen voor een vlotte en stipte levering van jullie kraakvers fruit op het werk!