De missie van Fruitsnacks

Gezonder leven door fruit op het werk aan te bieden, is voor Fruitsnacks meer dan een missie. Het is een levenswijze geworden. Het idee komt van Scandinavië, waar men al langer bezig is met gezondheid op het werk. Fruit is hierin een belangrijke factor. Daarom kozen wij ervoor om dit idee ook naar ons land door te trekken door fruit op het werk aan te bieden.

Fruitsnacks wil week na week mensen op kantoor voorzien van een gezonde en verse snack. Omdat wij in Haspengouw geboren en getogen zijn tussen het fruit, is het voor ons belangrijk dat iedereen de meerwaarde van fruit leert kennen. Wij geloven steevast dat fruit op het werk effectief helpt om je energieker te voelen en een grotere weerstand op te bouwen. Zo vermindert het ook onrechtstreeks het aantal ziektedagen.

Kwaliteit is samen met maatschappelijk en milieuvriendelijk ondernemen voor ons van groot belang. Daarom nemen we het proces van fruitteelt tot fruitlevering volledig in eigen handen. Op deze manier kunnen we toezien op de beste kwaliteit. Zorg dragen voor people én planet doen we door het inzetten van ecologische teelttechnieken, het voorzien van groene energie door zonnepanelen en het gebruiken van verpakkingen uit 100% gerecycleerd materiaal. Ook engageren we ons voor diverse lokale goede doelen en vzw’s.

Tot slot staan we in voor een vlotte en vriendelijke klantenservice in 4 talen. Zo streven we naar een gepersonaliseerde relatie met onze klanten en een uitstekend probleemoplossend vermogen.

Op deze manier maken wij elke dag met veel passie onze missie waar: mensen in heel België en Luxemburg aanzetten om gezonder te eten door fruit op het werk aan te bieden.