Recepties of bedrijfsfeestjes zonder alcohol hoeven niet saai te zijn. Er zijn genoeg leuke alternatieven!

Probeerde je bijvoorbeeld ons appelsap al? Dit bestaat in leuke glazen flesjes of in fruittaps van 5L. Dit kan samen met je fruitmand geleverd worden op je bedrijf. Dit sap is gemaakt van onze eigen appels en peren ,milieuvriendelijk geteeld in de boomgaarden van Fruitsnacks. Én je kan er ook leuke mocktails mee maken!

Bag in box fruitsappen

Onze Fruittap is bij ons te verkrijgen in het 5L formaat in 4 smaken: appelhelder, appel-troebel, appel-peer en appel-kers.

Onze fruittaps zijn gedurende Tournée Minérale 3 + 1 gratis aan €10,51/stuk.

Fruitflesjes

Naast onze taps, is ons appelsap ook te verkrijgen in kleine flesjes. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in dozen van 24 flesjes van 20cl. Deze zijn er in 4 smaken: appel-helder, appel-troebel, appel-kers en appelvlierbes. Onze fruitflesjes zijn nu gemengd te verkrijgen in dozen van 24 stuks aan €13,95/doos.

Fruittaps of flesjes bestellen voor jouw bedrijf? image icon

Fruittaps of flesjes bestellen voor jouw bedrijf?

Je kan ons appelsap in de vorm van Fruittaps en/of Fruitflesjes bestellen via onderstaande knop. Je geeft ons dan simpelwel je gekozen formaat, smaak en frequentie door. Dan zorgen wij ervoor dat jij en je collega's snel kunnen genieten van ons appelsap!

Opgelet: dit aanbod is geldig op alle leveringen tot en met 2 maart 2020.

Onze overheerlijke smaken

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Tevreden fruiteters