Van productie tot levering

In onze productie geldt uiteraard de mondmaskerplicht en de 1,5 meter regel. Ook worden er handschoenen en handgel voorzien om een volledige handhygiene te kunnen garanderen. Verder zijn onze chauffeurs voorzien van handgels en mondmaskers en houden zij zich graag aan de maatregelen die bij onze klanten gelden.

Wij maken ook onze fruitlevering zelf coronaproof!

Zowel voor ons stukfruit als voor onze fruitmanden bedachten we een oplossing om alles zo coronaproof mogelijk te doen voorlopen:

  • Stukfruit: Hier is het mogelijk om per medewerker zijn stukken fruit in een zakje van 100% gerecycleerd papier te laten verpakken. Zo heeft iedereen zijn eigen zakje voor de week en worden er niet onnodig stukken fruit aangeraakt. 
  • Fruitmanden: Voor ons fruitmanden is het mogelijk om je fruitmand "corona-proof" te laten maken. We voegen dan even geen noten, druiven of snoepgroentjes toe en vullen je mand enkel met handzaam fruit dat makkelijk te wassen of te schillen is.

Nog een te lage bezetting op het werk?

Dan is het eveneens mogelijk om je fruitleveringen tijdelijk te verkleinen en op je bezetting af te stemmen. Ook is het voor bepaalde regio's mogelijk om zowel op maandag als op woensdag te leveren wanneer er in teams gewerkt zou worden. Zo voorzien we iedereen van vers fruit doorheen de week. Andere speciale wensen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Wij werken op maat van jouw bedrijf

Fruit voor thuis

Werkt jouw personeel voornamelijk van thuis? En verdienen ze een klein hart onder de riem? Wij stellen een passende attentie voor: een bijzonder Dankjewel-pakket of een Fruitsnacks-fruitmand bij hen thuis geleverd. Geef ons simpelweg de adressen door en wij zorgen voor de rest. 

Meer informatie over thuisleveringen

Vragen voor ons omtrent jullie fruitleveringen of terug opstarten?

Contacteer ons gerust via mail, telefoon of via ons contactformulier op de website. Wij werken zoveel als mogelijk op maat van onze klanten en voorzien je graag een gepaste oplossing in deze bizarre tijden. 

Tevreden fruiteters