De Fruittap: Handig, Heerlijk én Gezond!

Vijf verschillende smaken, in een superhandige en originele verpakking. Vijf liter of drie liter sap, in een praktische doos met tapje. Helemaal puur, zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen. Een goede gewoonte en hét gezonde alternatief voor frisdrank en andere fruitsappen.

Vijf overheerlijke smaken

De Fruittap bestaat sinds kort in 5 exclusieve smaken ! Het heldere en troebele appelsap kende u waarschijnlijk al. Sinds het voorjaar van 2009 is ook het appelkersen en het appel-peren sap verkrijgbaar. En sinds 2016 ook appel-vlier! Elk een aparte smaak, van fijn tot fris, van zoet tot pittig... Voor elk wat wils ! De gloednieuwe verpakking zorgt ervoor dat u uw favoriet makkelijk terugvindt!

appelsmaken2

Handig in gebruik

  • Makkelijk te bedienen, zonder gemors!
  • Geen leeggoed, geen gezeul met lege flessen!
  • Milieuvriendelijke verpakking!
  • Lange bewaartijd dankzij pasteurisatie! (ongeopend 18 maanden - geopend: 60 dagen)
  • Handige afmetingen, passend in elke koelkast!

Lekker en gezond

Naast lekker en verfrissend zijn onze Fruittaps ook nog eens gezond ! Onze sappen bestaan uit Haspengouws fruit, uit eigen teelt. Bij ons komen er dus geen concentraten of andere chemische troep ! Zoals we al schreven zijn onze sappen 100% puur en ongezoet. Ook bewaarmiddelen komen er niet aan te pas ! Daarnaast zitten ze ook nog eens boordevol antioxidanten. Deze beschermen je tegen kanker, hart- en vaatziekten.

Verkooppunten

Ben je op zoek naar een verkooppunt in uw buurt? Contacteer ons