De Fruittap: Handig, Heerlijk én Gezond!

Appelsap uit versgeperst, zongerijpt fruit van de beste kwaliteit

Milieuvriendelijk geteelde appels en peren van Fruitsnacks zijn ook verkrijgbaar in onze heerlijke appelsappen. Gezond, 100% puur, zonder bewaarmiddelen en over(h)eerlijk!

Appelsap voor elke gelegenheid

De Bag in Box fruitsappen

Onze Fruittap is ideaal voor familiefeesten en grote groepen. Door de handige tap kan iedereen zelf een overheerlijk glaasje fruitsap tappen.

• Gemakkelijk te bedienen, zonder gemors
• Praktische verpakking
• Lange bewaartijd dankzij pasteurisatie (60 dagen bewaartijd na opening)

Appelsap_tap    Flesje met glas

 Fruitsapjes

De Fruitsapjes van Fruitsnacks zorgen voor die extra touch bij recepties of vergaderingen . Onze heerlijke verfrissende appelsapjes zorgen bovendien voor een klassevolle uitstraling van elke tafel.

 

In 5 heerlijke smaken:

Appel troebel

 De zongerijpte appels worden onmiddellijk na het plukken geperst tot een overheerlijk troebel appelsap. De sublieme selectie van onze verschillende appelsoorten geeft een mooi, troebele goudgele kleur aan het appelsap. Door de unieke persmethode  blijft het appelsap vezelrijk en vol van smaak.

Appel-troebel

Appel helder

Appelsap volgens de regels van de kunst: mooi goudgeel en helder. Dit appelsap, gemaakt uit onze selectie van zelf geteelde, zongerijpte appels wordt extra gefilterd tot een mooi, helder appelsap vol van smaak.

Appel-helder

Appel peer

De combinatie van onze eigen appels en peren vormt samen dit iets zoetere fruitsap. Door het sap van onze appel met de sappige conference peren te mengen krijg je een ongeëvenaarde smaakervaring!

Appel-peer

Appel kers 

Een klassieker en bovendien de lieveling van vele kinderen door de frisse smaak en mooie rode kleur. De mengeling van onze uitgelezen appels met het zoet-zure van de kersen zorgt voor een evenwichtig fris fruitsap

Appel-kers

Appel vlierbes

Dit unieke fruitsap combineert de lekker zoete smaak van zongerijpte appels met de pittig kruidige smaak van rijpe vlierbessen. Deze mengeling heeft een prachtige donkerrode kleur en zit vol antioxidanten. Vlierbes is trouwens alom gekend om zijn geneeskrachtige bestanddelen.

Appel_vlierbes

 

Verkooppunten

Ben je op zoek naar een verkooppunt in uw buurt? Contacteer ons