Onze appelsappen: Puur, Heerlijk én Gezond!

fruittapsv2

Appelsap uit versgeperst, zongerijpt fruit van de beste kwaliteit

 

Een deel van onze milieuvriendelijk geteelde appels en peren laten we bij Fruitsnacks ook persen tot heerlijk sap. Gezond, 100% puur, zonder bewaarmiddelen en over(h)eerlijk!

Onze appelsappen zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige fruittap of in hippe flesjes!

Fruitflesjes

De Fruitflesjes van Fruitsnacks zijn klein, handig en zorgen voor die extra touch bij recepties of vergaderingen. Onze appelsapjes zorgen bovendien ook voor een klassevolle uitstraling van elke tafel. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in dozen van 24 flesjes van 20cl. Onze flesjes zijn er in 4 smaken: appel-helder, appel-troebel, appel-kers en appel-vlierbes. 

flesjes 20 cl

Bag in Box fruitsappen

Onze Fruittap is ideaal voor familiefeesten en grote groepen. Door de handige tap kan iedereen zelf zijn vervrissend glaasje fruitsap tappen.

  • Gemakkelijk te bedienen, zonder gemors
  • Lange bewaartijd dankzij pasteurisatie (60 dagen bewaartijd na opening)
  • Beschikbaar in 5 heerlijke smaken: appel-helder, appel-troebel, appel-peer, appel-kers en appel-vlierbes. 

Onze fruittaps zijn verkrijgbaar in 3L en in 5L. Ben je op zoek naar een verkooppunt in jouw buurt? Contacteer ons dan voor meer informatie!

appelsmaken2

Appel troebel

 De zongerijpte appels worden onmiddellijk na het plukken geperst tot een overheerlijk troebel appelsap. De sublieme selectie van onze verschillende appelsoorten geeft een mooi, troebele goudgele kleur aan het appelsap. Door de unieke persmethode  blijft het appelsap vezelrijk en vol van smaak.

Appel-troebel

Appel helder

Appelsap volgens de regels van de kunst: mooi goudgeel en helder. Dit appelsap, gemaakt uit onze selectie van zelf geteelde, zongerijpte appels wordt extra gefilterd tot een mooi, helder appelsap vol van smaak.

Appel-helder

Appel peer

De combinatie van onze eigen appels en peren vormt samen dit iets zoetere fruitsap. Door het sap van onze appel met de sappige conference peren te mengen krijg je een ongeëvenaarde smaakervaring!

Appel-peer

Appel kers 

Een klassieker en bovendien de lieveling van vele kinderen door de frisse smaak en mooie rode kleur. De mengeling van onze uitgelezen appels met het zoet-zure van de kersen zorgt voor een evenwichtig fris fruitsap.

Appel-kers

Appel vlierbes

Dit unieke fruitsap combineert de lekker zoete smaak van zongerijpte appels met de pittig kruidige smaak van rijpe vlierbessen. Deze mengeling heeft een prachtige donkerrode kleur en zit vol antioxidanten. Vlierbes is trouwens alom gekend om zijn geneeskrachtige bestanddelen.

Appel_vlierbes