Groot bedrijf met meer dan 50 medewerkers? Bestel uw fruit op maat.

Werkt u in een grotere of complexe onderneming? Is een gevarieerde fruitmand te omslachtig? Hebben sommige medewerkers meer zin in een bepaald stuk fruit?
Wij helpen u graag met het samenstellen van fruit op maat van uw bedrijf. Contacteer ons en wij overlopen graag de mogelijkheden zodat elke werknemer kan genieten van zijn of haar dosis vers fruit op het werk.

Offerte aanvragen

Wij bezorgen u een voorstel op maat met stukprijzen, keuze in aantal soorten fruit en afwisseling, verdeling over x aantal manden met prijs op maat van uw behoeften.

Uw mogelijkheden & voordelen

 • U kiest de fruitsoorten die u zelf wenst.

 • U kunt uw pakket vers fruit samenstellen met de volgende fruitsoorten: appels, peren, bananen, clementines, perziken, nectarines, appelsienen en kiwi’s.

 • Kies voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse levering.

 • Een voorbeeld: u wilt uw 300 medewerkers elke dag 1 stuk fruit aanbieden en u kiest voor 3 verschillende fruitsoorten. Wij leveren uw bedrijf dan bijvoorbeeld 500 appels, 500 bananen en 500 nectarines.

 • Enkele mooie referenties uit onze klantenportefeuille: 

  brussels airport 1024px-BNP_Paribas.svg
  orange-logo-vector-400x400 mora logo
  IKEA-logo tvh-logo
We hebben een andere bedrijf willen proberen en vonden dat de kwaliteit van hun vruchten echt niet goed was. We missen de kwaliteit van Fruitsnacks ! Daarom willen we opnieuw starten met de wekelijkse leveringen.
Aude - Emailvision
Bekijk meer referenties