Appelpluk, dé ideale uitstap in het najaar!

Niets zo lekker als een vers geplukte appel ! Onder dat motto organiseert Fruitsnacks jaarlijks haar “Appelplukdag”. 2015 was een recordjaar tot nu toe met rond de 4.000 bezoekers! Het was dan ook supermooi weer, de sfeer was gezellig en we zagen niets dan lachende gezichten!

De volgende editie van de Appelplukdag zal doorgaan op zondag 09 oktober 2016, tussen 10 en 17 uur. Iedereen is welkom om zelf de handen uit de mouwen te steken! Voor slechts € 0.50 per kilo neem je je oogst integraal mee naar huis. Of laat je er liever vers appelsap van persen? Ook dat kan tijdens de Appelplukdag van Fruitsnacks!

Want uniek aan onze Appelplukdag is dat je je pas geplukte appels kan laten persen tot overheerlijk vers appelsap. Mooi verpakt in een handige Bag in Box!

De geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan de rondleidingen -met huisgids Jos - en zo ons fruitbedrijf beter leren kennen.

PROGRAMMA 2016:


Uiteraard is er zoals andere jaren ook een gezellig terras waar je kan genieten van een (versgeperst) appelsapje, lokaal streekbiertje, koffietje en een stukje taart, fruitspiesje of appelbeignets.

Kortom, onze Appelplukdag is een dag voor de hele familie ! Dé herfst-tip voor een gezond dagje uit!

Place to be: ons bedrijf Fruitsnacks, gelegen op de Mierhoopweg 34, 3850 in Wijer.

Bent u geïnteresseerd in een eigen kersenpluk of om uw blauwe bessen zelf te oogsten? Neem dan zeker eens een kijkje op www.kersenpluk.be en www.blauwebessen.be!

Schrijf je in voor de appelplukdag!

Blijf op de hoogte via Facebook