Appelpluk, dé ideale uitstap in het najaar!

Niets zo lekker als een vers geplukte appel ! 
Onder dat motto organiseert Fruitsnacks jaarlijks haar “Appelplukdag”. 2014 was een recordjaar tot nu toe met rond de 4.000 bezoekers! Het was dan ook supermooi weer, de sfeer was gezellig en we zagen niets dan lachende gezichten!

De volgende editie van de Appelplukdag zal doorgaan op zondag 11 oktober 2015, tussen 10 en 17 uur. Uiteraard is ook dan groot en klein weer welkom om zelf de handen uit de mouwen te steken.  Voor slechts € 0.50 per kilo neem je je oogst integraal mee naar huis.
 Of laat je er liever vers appelsap van persen? 
Ook dat kan tijdens de Appelplukdag van Fruitsnacks!

Uniek aan onze Appelplukdag is dat je je pas geplukte appels kan laten persen tot overheerlijk vers appelsap. Mooi verpakt in een handige Bag in Box!

Na al dat harde labeur kan je heerlijk uitblazen op ons gezellig terras, waar jullie kunnen rekenen op wat muzikale gasten. Terwijl je uitrust kan je gebruik maken van ons ruim aanbod van hapjes en drankjes.

De geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan de rondleidingen -met huisgids Jos - en zo ons bedrijf beter leren kennen.

Uiteraard zijn we ook de kleinsten niet vergeten! 
We voorzien springkastelen, leuke knutselactiviteiten en zoveel meer!

Kortom, onze Appelplukdag is een dag voor de hele familie ! 
Dé herfst-tip voor een gezond dagje uit!

Place to be: ons bedrijf, gelegen op de Mierhoopweg 34, 3850 in Wijer.

Bent u geïnteresseerd in een eigen kersenpluk of om uw blauwe bessen zelf te oogsten? Neem dan zeker eens een kijkje op www.kersenpluk.be en www.blauwebessen.be!

Schrijf je in voor de appelplukdag!

Blijf op de hoogte via Facebook